Johnny de Mol slaat vilein terug: ‘Angela de Jong, wie is dat?!’

Johnny de Mol slaat op een vileine manier terug naar Angela de Jong, die denkt dat zijn talkshow HLF8 spoedig van de buis verdwijnt. Hij vraagt zich hardop af wie Angela de Jong eigenlijk is.

Johnny de Mol en Hans Klok © HLF8

Angela de Jong maakt er geen geheim van dat ze niet bepaald een fan is van Johnny de Mol. Nadat hij door zijn ex-vriendin Shima Kaes beschuldigd werd van poging tot doodslag, was ze er als de kippen bij om te concluderen dat Johnny ‘kennelijk toch geen moeder Teresa is’. Maar ook over zijn talkshow HLF8 is ze kritisch.

Angela kritisch

Al toen het plan voor een dagelijkse talkshow met Johnny werd aangekondigd, waarschuwde Angela de uitzendende omroep SBS 6 voor zijn slechte imago. Dat die show er toch is gekomen, heeft hij volgens haar puur en alleen aan papa te danken. Van de week voorspelde Angela dat HLF8 binnen no time van de buis wordt gehaald.

Het is evident dat Johnny dus niet bepaald graag geconfronteerd wordt met Angela’s naam. Toch gebeurde dat gisteren in HLF8 toen illusionist Hans Klok aan zijn tafel zat.

Hans Klok

Hans Klok vertelde dat hij er eigenlijk best mee kan leven dat zijn Las Vegas-avontuur vooralsnog gepauzeerd is. “Er zijn ook zoveel leuke dingen op mijn pad gekomen. Ik was gast bij Zomergasten van de VPRO en daar heb ik ook weer een heel nieuwe publiek door gekregen.”

Veel mensen waren daar sceptisch over, aldus Hans. “Mensen vielen eerst van hun stoel van: ‘Hans Klok daar?!’ Dat was eigenlijk ook nog beledigend. Alsof je totaal geen inhoud hebt. Maar uiteindelijk zat ik daar en zelfs Angela de Jong schreef: ‘Ik gaf het tien minuten’, maar uiteindelijk heeft ze de hele aflevering van 3,5 uur uitgekeken.”

‘Wie is dat?’

Johnny kreeg de rillingen over zijn lijf toen hij de naam van Angela hoorde vallen. “Wie is dat?”, merkte hij vilein op.

Het kwartje viel laat bij Hans. “Ehh, Angela de Jong”, merkte hij aanvankelijk op. Dan lachend “Oh! Sorry!”

Er keken gisteren 205.000 mensen naar HLF8, een heel erg slechte score.

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen