Rancuneuze Patty Brard vernedert Bridget Maasland: ‘Je hebt verloren!’

Patty Brard heeft Bridget Maasland woensdagavond ongenadig hard aangepakt aan de desk van Shownieuws. Ze verweet haar niet alleen kinderachtig te zijn, maar ook een loser. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6.

Bridget Maasland en Patty Brard © RTL, SBS

Bridget Maasland heeft woensdagochtend een lekker cynische sneer uitgedeeld aan het adres van André Hazes jr., die haar liefdesrivale Monique Westenberg ten huwelijk heeft gevraagd. “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze, serieus. Echt, ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen, maar verder vind ik het hartstikke leuk… Ha ha ha…”, bitchte ze op Radio 538.

Verliezer

Hartstikke leuk natuurlijk – de showbizz leeft van dit soort relletjes – maar Patty Brard kan er niet om lachen. Zij ging gisteren in Shownieuws he-le-maal los op haar vroegere bestie Bridget. Zelf vindt Bridget dat ze hier best een grapje over mag maken aangezien André haar een jaar geleden rond dezelfde tijd óók ten huwelijk heeft gevraagd, maar Patty vindt het kinderachtig.

Patty vernedert Bridget door haar neer te zetten als een gedumpte vrouw. “Om nou vandáág de geluksbubbel te bursten waar André en Monique in zitten, vind ik een beetje kort dag en een beetje kinderachtig. Je hebt die wedstrijd verloren, je dacht dat je vorig jaar geschaakt had, je was al je jurk aan het uitzoeken en dacht dat het allemaal in kannen en kruiken was. Ik snap best wel dat je je de verliezer voelt, maar laten we die mensen laten genieten van dat ze gaan trouwen.”

Ontklede Bridget

De boosheid over Bridget begon bij Patty al een dag eerder, op dinsdag, toen Bridget een Insta-foto plaatste die viral is gegaan. In reactie op de lockdown gooide Bridget een foto online van een ontklede vrouw op een bank, waar ze haar eigen hoofd op had geplakt. “Dan maar weer bankhangen!”, grapte ze (zie Insta).

Ook daar kan Patty niet om lachen: “Het begon natuurlijk al met de foto op de bank die ze op Instagram postte. Dan denk ik: ja jeetje miena, het gaat het hele weekend over het beeldschone, romantische aanzoek van André aan Monique en dan is de eerste de beste foto die jij post van: we gaan even lekker bankhangen in je nakie.”

Shownieuws-collega Airen Mylene: “Denk je dat ze dat als reactie heeft gedaan op de verloving dan?”

Patty: “Nou, ik vond hem niet gepast.”

Rancune

Waar Patty zich nou zo vreselijk over op zit te winden is volstrekt onduidelijk, maar het lijkt erop dat hier sprake is van een stukje rancune. De dames waren ooit de grootste vriendinnen van elkaar, maar dat veranderde abrupt in 2014. Daarna heeft Patty zich in de media alleen nog maar negatief uitgelaten over Bridget.

Zeven jaar geleden werden Patty en Bridget collega’s bij Shownieuws. Patty schrok aanvankelijk behoorlijk van de komst van Bridget, maar in het echt vond ze haar alleszins meevallen. Sterker nog: binnen no time hadden ze de grootste lol op televisie. Ze waren ineens de grootste vriendinnen, tótdat in 2014 alles veranderde.

Slipje op de enkels

In dat jaar vond het veelbesproken incident plaats waarbij Bridget op het huwelijksfeest van Patty met haar slipje op de enkels zou hebben gestaan, terwijl André aan haar zat te frunniken. Patty heeft dat André niet kwalijk genomen, maar Bridget wel. “Dat hele incident heeft voor zo’n smet op ons feest gezorgd, en dat neem ik haar hoogst kwalijk”, zei ze afgelopen april nog.

Sinds dat incident is Bridget het favoriete lijdend voorwerp van Patty als ze op televisie showbizzcommentaar levert. Zo riep ze diep medelijden met Bridget te hebben, dat ze een leugenaar is en dat ze haar dronken mond moet houden.

Het zou al met al smullen zijn als deze dames weer eens samen in het panel van Ranking the Stars komen te zitten.

Fragment

De grap van Bridget:

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen