Patty Brard vreesde voor Bridget Maasland

Foto: SBSPatty Brard vond het best spannend toen ze recent een hele week samen met Bridget Maasland Shownieuws moest gaan doen. Dat onthult de tv-diva in weekblad Weekend. Brard had alle vooroordelen over ‘het cynische BNN-ijskonijn’ tot zich genomen en vreesde dan ook voor een koude samenwerking. “Ik was dan ook best nerveus toen ik de eerste keer Shownieuws met haar moest gaan presenteren, ik was zelfs een beetje bang geïntimideerd te worden door haar cynisme.” 

Maar het ging goed“, stelt Brard. “Ik heb één sneer over mijn moederschap moeten incasseren, maar goed, achteraf gezien kende ze me nog niet goed genoeg om te weten wat mij echt raakt.”

De twee maakten de hele week samen tv. “En we kwamen elkaar ook nog eens onverwacht tegen op een auditie voor de presentatie van een nieuw tv-programma. Iedereen in de stress, want het was natuurlijk niet de bedoeling dat we elkaar daar tegen het lijf zouden lopen.

De diva’s hadden elkaar na een week Shownieuws echter gevonden. “Brid en Pat in een deuk op de gang! Alsof ons dat wat kan schelen, wij zijn gelukkig het stadium wedstrijd allang voorbij. Een van ons tweeën is het geworden, wie mag ik nog niet zeggen.”

Bridget is heel goed in wat zij doet. Wat heb ik een leuke week met je gehad, lieve Bridget. Wie had dat ooit kunnen bedenken… de avonturen van Patty en het gesmolten ijskonijn. Ik voel een lang vervolg aankomen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen