Hazes-huwelijk niet op televisie, aanzoek was al 20.000 euro waard

André Hazes jr. is niet van plan om zijn aanstaande huwelijk met Monique Westenberg uit te zenden op televisie, ondanks dat het filmpje van zijn huwelijksaanzoek vorige week al 20.000 euro waard was.

André Hazes jr. © Instagram

SBS 6-ster en zanger André Hazes jr. vroeg zijn vergevingsgezinde vriendin Monique Westenberg afgelopen weekend ten huwelijk. Het stel liet het gebeuren filmen door cameraman Jaap Hilhorst, die al jaren reality-tv maakt zoals de Hazes-soap. Het zag er daardoor buitengewoon professioneel uit, maar toch sloeg André een mediadeal af: hij zette het filmpje zelf op Instagram.

20.000 euro

André Hazes jr. kreeg 20.000 euro aangeboden van een medium als zij het filmpje exclusief mochten brengen. Op de vraag of zijn huwelijk niet gewoon op televisie moet komen, antwoordt hij bij Radio 538: “Nee, jongens ik zal jullie eerlijk zeggen: ook voor het filmpje van het huwelijksaanzoek hebben we aanbiedingen gekregen van: je krijgt dit geld als wij het als eerste mogen uitzenden.”

Dat aanbod heeft André afgeslagen. “Nou, dan post ik het zelf online. Ik vind het zoiets stoms. Het is een liefdesding, dan ga je toch niet aan centjes denken.” Raar inderdaad. Zo’n liefdesding hou je gewoon intiem en deel je niet als een soort realityshow-achtig fragment op de socials.

Hoeveel was het filmpje van het huwelijksaanzoek eigenlijk waard? “Ik zeg het gewoon. Ik hoorde dat ik er 20.000 euro voor kon krijgen voor de video van mijn aanzoek.”

Niet in Nederland

Het huwelijk zal pas plaatsvinden als alle coronagekkigheid weer een beetje achter de rug is. “We willen niet in Nederland trouwen en we willen er een heel weekend van maken. De eerste dag het eten en het trouwen en de dag erna lunch op het strand. Zo zie ik het voor me. En dan in de avond een groot feest met een dj en dan de volgende dag uitrusten.”

Wordt het BN’er-eiland Ibiza? “Nee joh, dat vind ik veel te dichtbij. We hopen lekker ver te gaan.”

Heeft hij al een datum in gedachte? “Ik wil dat het zo snel mogelijk gebeurt, alleen met corona kan dat nu niet, maar wat mij betreft zo snel mogelijk.”

Aanzoek

Het filmpje van het huwelijksaanzoek:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen