Bridget Maasland reageert op Hazes-aanzoek én ‘poging tot doodslag’

Twee van Bridget Maaslands exen zijn volop in het nieuws: André Hazes jr. vanwege zijn verloving, Johnny de Mol omdat hij beschuldigd wordt van poging tot doodslag. Wat vindt ze daarvan?

Bridget Maasland Foto: RTL 5

Bridget Maasland werd er vanochtend naar gevraagd tijdens Missie 538 op Radio 538. Sidekick Hannelore Zwitserlood vroeg eerst naar ‘de roze olifant in de kamer’. “Wat vind jij van de verloving van je ex?”, vroeg ze, verwijzend naar de verloving van André Hazes jr. en Monique Westenberg.

Cynisch over Hazes

Vervolgens kwam Bridget onverwacht cynisch uit de hoek over dit voorgenomen Hazes-huwelijk. “Oh, hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze, serieus. Echt, ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen, maar verder vind ik het hartstikke leuk… Ha ha ha…”

Helaas ging Frank Dane, die zowel een goede relatie met André als met Bridget onderhoudt, verder niet in op die opmerking. Dat kenmerkt eigenlijk perfect zijn radioprogramma: als het een beetje dreigt te gaan schuren, dan gaat de handrem erop. Daarom gingen ze in de studio snel door naar het volgende onderwerp.

Poging tot doodslag

Dat volgende onderwerp was Johnny de Mol, die wordt beschuldigd van poging tot doodslag. “Er is aangifte voor poging tot doodslag gedaan tegen Johnny, kan jij daar bij met je hoofd?”, vroeg Frank Dane haar.

Bridget: “Nee compleet niet. Ik ben natuurlijk een tijdje met Johnny gegaan en ik ken hem alleen als een goedlachse, leuke vent. Ik was er natuurlijk niet bij, dus ik weet niet wat daar is gebeurd, maar het verhaal zoals ik het nu hoor kan ik me gewoon geen voorstelling bij maken. Absoluut niet.”

Beelden

De beelden van het interview met Bridget Maasland kunt u terugzien op de website van Radio 538.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen