VI-heren gieren om zelfmoordpoging Martien Meiland

De mannen van de radiovariant van Veronica Inside hadden gisteren dikke lol om de zelfmoordpogingen van Martien Meiland. Ze maakten er een grap over en lagen met z’n drieën in een deuk. Dat was te horen op Radio Veronica. De VI-heren hebben een hekel aan Martien, omdat ze hem nep vinden en in de clinch liggen met zijn biograaf Jan Dijkgraaf. Het nieuws over de twee zelfmoordpogingen van Martien komt uit de door Jan geschreven biografie en leidde bij VI dus tot hilariteit.

Eén van de zelfmoordpogingen deed Martien met een plastic zak over zijn hoofd. “Met een zak op zijn hoofd. Nou, volgens mij houdt Martien wel van een zak op zijn hoofd!“, gierde sidekick Niels van Baarlen, waarna Wilfred Genee en Rick Romijn in lachen uitbarstten.

Wilfred vindt Martien een aandachtstrekker. “Als het in allebei de gevallen niet is gelukt, moet je het wel vertellen dan? Ik snap dat nooit helemaal. Laat het gewoon lekker.”

Rick: “Ik begrijp daar niks van.”

Niels: “Maar het is niet leuk natuurlijk. Wat is de reden? Ongelukkig?

Daarop gaf Wilfred aan dat Martien in de financiële problemen zat. Niels: “Een aanmaning? Kijk bij mij een thuis naar de aanmaningen.”

Een beetje overdreven om daar zelfmoord voor te plegen, vindt Niels. “Zijn jullie geïnteresseerd in de biografie van Martien?

Rick: “Nee, totaal niet. De biografie van Wesley Sneijder heb ik wel gelezen en dat van Johan Cruijff ook.”

Wilfred: “Het heeft wel iets ongemakkelijks. Hij heeft dus twee keer bijna zelfmoord gepleegd? Ja, oké.”

Lees ook: ‘Kopiegedrag: Martien Meiland spoort aan tot zelfmoord’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen