Shownieuws brengt Ferd Grapperhaus verder in nauw

De media laten Ferd Grapperhaus maar niet met rust na zijn omstreden bruiloft twee weekenden geleden. Vlak na het feest bracht Shownieuws een bordesfoto naar buiten waarop te zien is dat Ferd en zijn gasten zich niet aan de coronaregels hielden en nu komt het SBS 6-programma met een reeks nieuwe foto’s, waarop te zien is dat de justitieminister en zijn gasten zich ook op andere momenten niet aan de afstandsregels hielden. Gaat Shownieuws de minister dan alsnog de kop kosten?

Shownieuws-deskundige Evert Santegoeds: “Ik heb nog meer slecht nieuws, want er zijn nog meer foto’s opgedoken. Geen nieuwe foto’s, maar niet eerder gepubliceerde foto’s. Die zie je hier en die zijn op de receptie gemaakt. Daar zie je toch ook dat het niet alleen dat moment is waarop het staatsieportret gemaakt wordt. Dit is tijdens een lunch verderop en daar staan ze ook niet op 1,5 meter afstand. Er staan ook oudere mensen tussen.”

De minister loopt steeds achter de feiten aan, vindt Evert. “Eerst was er afstand gehouden en toen kwam die bordesfoto en toen zei hij dat het verder helemaal goed was gegaan en nu komen deze foto’s. Zo langzamerhand kun je je afvragen of het wel verstandig was om dat huwelijk door te laten gaan.”

De foto’s zijn nu ook gepubliceerd op de website van De Telegraaf. “Shownieuws liet beelden zien dat de veelal vijftig plus bezoekers ook op andere momenten dan de officiële groepsfoto erg dicht bij elkaar stonden. Ook is de CDA-minister te zien terwijl hij de hand schudt van een bezoeker. Verder omhelst hij zijn schoonmoeder.

Zelf onthult De Telegraaf dat twee van de vier kinderen van de minister in juli corona hebben gehad. Zij waren ook aanwezig bij het huwelijk. Op de bruiloft waren ze klachtenvrij, benadrukt Ferd tegenover de krant.

Lees ook: Op1 keert zich tegen Ferd Grapperhaus: ‘Onhoudbaar’ (gisteren)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen