Nicolette naar politie vanwege schorriemorrie in Zuid

Nicolette van Dam en haar man Bas Smit zijn helemaal over de zeik nu hun perfecte Instagram-leventje in de war wordt geschopt door schorriemorrie dat zich ophoudt in de BN’er-enclave Amsterdam-Zuid. Het tweetal is op hoge poten naar de politie gestapt, omdat ze in Zuid geen Bijlmer-achtige toestanden accepteren. “Er staat bij ons in de straat al lange tijd een pand leeg. Daar komen veel mensen op af met verkeerde bedoelingen“, briest de presentatrice op pagina Privé.

Nicolette en Bas zien er achter al hun Instagram-filters hysterisch gelukkig uit, maar niets is minder waar. Ze zijn enorm bezorgd. “Het afgelopen jaar was het schering en inslag.”

Waar hebben ze exact last van? “Al verschillende keren is er bij ons in de auto ingebroken. De kinderwagen is in het verleden gestolen en recent is weer het autoraam ingeslagen. Dat is al zo vaak gebeurd.

Het koppel leeft in angst. “Het huis hebben we nu extra moeten beveiligen om erger te voorkomen. We denken dat het ook te maken heeft met een hotel dat bij ons om de hoek zit. Veel toeristen laten vaak een telefoontje of laptop in de auto. De dieven slaan dan hun slag. We zijn het helemaal zat.

De politie heeft Nicolette toegezegd dat ze een onderzoek gaan starten. Ze hoopt dat het snel weer veilig is in haar straat.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen