Ron Vergouwen maakt comeback bij RTL Boulevard

Ron Vergouwen maakte gisteren zijn comeback als tv-kenner in Boulevard. Hij vertelde in de studio over het nieuwe tv-seizoen en over de DWDD-opvolger De Vooravond. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Tot vorig seizoen rouleerden Ron Vergouwen en Aran Bade met elkaar als de tv-kenners van Boulevard, maar toen Rob Goossens overkwam uit de failliete inboedel van 6 Inside was het gedaan met hen. Kennelijk is Rob nu even op vakantie en mag Ron invallen.

Ron haalde keihard uit naar een Telegraaf-collega van Rob, namelijk Paola van de Velde. Zij schreef een kritische recensie na de eerste aflevering van De Vooravond. Heel zuur, vond Ron die.

De Telegraaf had een hele zure recensie. Het azijn droop van het papier af. Ik ben het er ook niet mee eens. Vooral bij de eerste uitzending: je mag wat kanttekeningen maken, maar laat ze ook even groeien“, zei Ron.

Zelf is Ron wél enthousiast over De Vooravond. “Ik vond het een heel goede uitzending en ik vond ook echt wel dat ze chemie hadden met elkaar, in tegenstelling tot wat die mevrouw van De Telegraaf schreef.”

Vorige week liet RTL nog weten dat Ron Vergouwen niet meer te zien is in Boulevard, vanwege de ‘minimale wisseling van deskundigen aan de desk’ in verband met het coronavirus.

Lees ook: Rob Goossens voorlopig enige tv-kenner Boulevard (vorige week)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen