Rob Goossens voorlopig enige tv-kenner Boulevard

Geplaatst op do 27 aug 2020 om 12:30

Rob Goossens blijft voorlopig de enige mediakenner aan de desk van RTL Boulevard. Zowel Aran Bade als Ron Vergouwen keren vooralsnog niet terug naar de studio van het programma. Dat heeft de redactie desgevraagd laten weten. Na het floppen van 6 Inside stapte Rob afgelopen november transfervrij over naar Boulevard en sindsdien is hij er eigenlijk niet meer weg te slaan. Het is ten koste gegaan van Aran en Ron, die voorheen altijd over tv-ditjes-en-datjes kwamen praten.

Hoe zit dit nou precies? “De wisseling van de deskundigen aan de desk is nog steeds minimaal vanwege corona, hierdoor is Ron Vergouwen op dit moment inderdaad niet te zien“, legt een woordvoerder uit.

Aran Bade is momenteel alleen nog actief als verslaggever. “Als bij een van zijn items een live-aanvulling in de uitzending nodig is, doen we dat met een verbinding vanaf locatie of vanuit zijn huis.

Voor Aran zal het best een tegenvaller zijn dat zijn aanwezigheid bij Boulevard is afgeschaald, omdat zijn ambities ver reiken. Zo was hij ook een beetje teleurgesteld toen niet hij, maar Art Rooijakkers het programma Van der Vorst Ziet Sterren mocht overnemen. “Dat is wel een programma wat ik heel erg leuk zou vinden“, zei hij erover.

Ron heeft momenteel nog wat rubriekjes bij de publieke radio. Of hij in de toekomst terugkeert bij Boulevard is nog onduidelijk.

Lees ook: Rob Goossens duikt op als deskundige in Boulevard (november 2019)

Foto: SBS
24 Reacties op “Rob Goossens voorlopig enige tv-kenner Boulevard”


 1. Tjep

  Constant worden de verkeerde keuzes bij RTL gemaakt…

  Araneus is way more likeable…

 2. Tom

  Aran is alleen maar goed met zn kontje omhoog

 3. Remi

  … En dan schakelen we nu door naar ‘London’.
  Nicht aldaar doet z’n koningshuis-dingetje.

  LOL koningshuis-sweeties ;)

 4. peacock and whiteman

  rob goossens, low budget columnist

 5. Corrie

  I love Rob!!!!

 6. MediaPrak

  TV kenner moet je in deze lezen als: hij weet hoe de remote control werkt en hij wordt betaald door de Telegraaf om aan de desk te zitten .

 7. Ben

  Reactie direktie :” petertje petertje petertje.

 8. Jantje met de pet

  Weet zijn moeder wel waar hij uithangt.

 9. ZeerNetteDame

  Zou het mogelijk zijn dat Rob Goossens de homofiele scharrel van Peter van der Vorst is? De enige verklaring waarom deze hobbit, met zijn uniek bekakte uitspraak van de letter ‘o’, iedere dag op televisie is.

 10. Bart

  Ontzettend dom om met deze Goossens in zee te gaan. Waardeloze deskundige die helemaal niet deskundig is. Deze man is totaal niet serieus te nemen als media deskundige. RTL Boulevard haalt zichzelf naar beneden met deze man. Als je eerst Albert Verlinde had en nu Rob Goossens is ongeveer het zelfde als eerst Calvé pindakaas en nu het huismerk van de Aldi.

  Over Aran Bade, men kan er negatief over blijven doen op site maar dat hij is gepasseerd nu voor Rob Goossens is natuurlijk schandalig en onterecht. In tegenstelling tot Rob is hij wel altijd op de hoogte van de juiste informatie. Hij was de enige juiste opvolger binnen RTL geweest voor Ziet Sterren. De zoveelste domme keuze van Peter van der Vorst het afgelopen jaar.

 11. Gerda

  De almachtige Telegraaf neemt zo stiekemweg, al die zenders over…

 12. Trudy

  Wat is RTL toch allemaal aan het doen.. Alles wordt slechter en slechter…
  Ach, waar maak ik me druk om, de ondergang van RTL is toch niet meer te stoppen…

 13. Amanda

  Robje Goossens , de roddels en fake nieuws verspreider van RTL

 14. Tjep

  @Bart

  Precies dat!

 15. Alex

  Rob vond ik een rare snuiter maar hij groeit duidelijk in zijn rol. Aran ook leuk maar prima als hij de lokatie items doet. Ron voegt dan weinig toe dus prima situatie zoals dit nu is. Afgelopen week verraste Rob door ineens herman Brusselmans gesproken te hebben terwijl Rick vertelde dat hij geen commentaar wilde geven. Dit vond ik een bijzonder moment waarbij Rob liet zien waarom hij deze plek verdient.

 16. Ab

  Ik griezel van iedereen die slijmt met zijn baas.

  Brrrrr

 17. Ron

  Wat een blindlegger dit! Aran was en is nog steeds niets maar de keuze voor Rob ‘splaakgeblek’/niets weter Goossens is ridicuul!

 18. Ron

  En waarom zo schermen met de bezetting vanwege Corona maatregelen. Dat geloofd toch niemand meer want dit is een ordinaire bezuiniging.

 19. Norvo

  Bizarre keus, Aran heeft de gunfactor en zou desnoods ook als presentator op kunnen treden.

 20. Bah Bah Bah

  Hij enige wat hij kan is vieze scheten laten.

 21. Kijker

  Die Rob is geen kenner! Daarnaast is hij vreselijk!!!! Ik begrijp Boulevard niet, dat ze juist hem hebben gekozen!! Walgelijk type!

 22. Uuuh

  Aran Bade is een schoothondje dat af en toe behoorlijk vals uit de hoek kan komen. Zo deed hij vanavond opeens Amsterdam Grachtengordel-achtig laatdunkend over Hengelo. Marieke gaf hem direct, terecht, een tik op de vingers.

  Wat iedereen hier ook schrijft, ik vind Rob Goossens helemaal zo slecht niet!

 23. Annoniemus

  Die koekeneus is net zo overbodig als , “ik noem een ” Nikki Plessen !!!!

 24. Tonny

  Peter van der vorst waar ben je mee bezig.allemaal kneuzen bij boulevard.ikink Goossens Peter r.nikkie.liever Rick Eddy Brigitte. 3 weken gekeken top totdat ikink weer terug was. Wat een griezel

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.