Rob Goossens voorlopig enige tv-kenner Boulevard

Rob Goossens blijft voorlopig de enige mediakenner aan de desk van RTL Boulevard. Zowel Aran Bade als Ron Vergouwen keren vooralsnog niet terug naar de studio van het programma. Dat heeft de redactie desgevraagd laten weten. Na het floppen van 6 Inside stapte Rob afgelopen november transfervrij over naar Boulevard en sindsdien is hij er eigenlijk niet meer weg te slaan. Het is ten koste gegaan van Aran en Ron, die voorheen altijd over tv-ditjes-en-datjes kwamen praten.

Hoe zit dit nou precies? “De wisseling van de deskundigen aan de desk is nog steeds minimaal vanwege corona, hierdoor is Ron Vergouwen op dit moment inderdaad niet te zien“, legt een woordvoerder uit.

Aran Bade is momenteel alleen nog actief als verslaggever. “Als bij een van zijn items een live-aanvulling in de uitzending nodig is, doen we dat met een verbinding vanaf locatie of vanuit zijn huis.

Voor Aran zal het best een tegenvaller zijn dat zijn aanwezigheid bij Boulevard is afgeschaald, omdat zijn ambities ver reiken. Zo was hij ook een beetje teleurgesteld toen niet hij, maar Art Rooijakkers het programma Van der Vorst Ziet Sterren mocht overnemen. “Dat is wel een programma wat ik heel erg leuk zou vinden“, zei hij erover.

Ron heeft momenteel nog wat rubriekjes bij de publieke radio. Of hij in de toekomst terugkeert bij Boulevard is nog onduidelijk.

Lees ook: Rob Goossens duikt op als deskundige in Boulevard (november 2019)

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen