Jeroen van der Boom plugt zoontje nu ook bij Show

Jeroen van der Boom doet er alles aan om zijn 13-jarige zoontje te pluggen bij zijn vrienden van de media. Een paar weken geleden spande hij RTL Boulevard al voor zijn karretje en gisteren zorgde hij voor airtime bij Shownieuws. Het zoontje heeft een liedje en een videoclip gekregen voor zijn verjaardag en hij wil nu een grote ster worden in Nederland. Daar hoort natuurlijk de nodige media-aandacht bij en gelukkig heeft papa veel vrienden in de media die dat kunnen regelen.

Nu was Shownieuws dus aan de beurt. “De appel valt niet ver Van der Boom. Jeroens jongste zoon Luuk timmert hard aan zijn zangcarrière en komt met een eigen single. Voor Luuk geen ballad achter de piano zoals pa, hij wil vooral lekker dansen“, legde presentatrice Dyantha Brooks uit.

Het zoontje vervolgens: “Het nummer heet Dans en Lach en het gaat over als je chagrijnig bent dat je dan moet opstaan, moet dansen en met zingen. Het liefst dans ik het hele nummer eigenlijk.”

Jeroen: “Je merkt bij hem dat hij het al zo lang wil. Dan kun je zeggen: laat hem zingen, maar wat hij uiteindelijk doet met het dansen… Dan kan je alleen maar hopen dat hij de beste opleiding krijgt en dat krijgt hij. Voor de rest weet hij precies wat hij wil.”

Luuk: “Hij helpt me natuurlijk wel gewoon soms, bijvoorbeeld als ik een noot anders wil of ik zing het niet goed. Dan geeft hij wel een tip, maar ik wil wel gewoon mijn eigen ding doen op mijn eigen manier.”

‘Dit is er één!!!’

Volgens muziekkenner Ronald Molendijk gaat Luuk echt een sensatie worden. “Ik heb hem ontmoet bij De Toppers, waar hij voor het eerst het podium opging en toen dacht ik al: dit is er één.”

Wat vindt hij van het kruiwagenmodel? “Er zijn allemaal azijnzeikers aan de zijkant die daar van alles van vinden, maar voor mij is het niet anders dan een bakker die bakker wordt omdat zijn papa bakker wordt.”

Collega Anouk Smulders: “Ik heb even op zijn social media gekeken, maar wat een onwijs leuk ventje is dit.”

Patty Brard: “Ja, niet normaal.

Al met al is bekend Nederland zichzelf weer lekker aan het bewieroken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen