Jeroen van der Boom plugt zoontje bij RTL Boulevard

Er is weer een BN’er die zijn status en connecties gebruikt om zijn zoontje te pluggen: Jeroen van der Boom. Hij heeft zijn 13-jarige zoontje een liedje en een videoclip gegeven voor zijn verjaardag en zorgde ervoor dat RTL Boulevard er gisteren aandacht aan besteedde. “Luuk, dat is de jongste zoon van Jeroen van der Boom, wil maar al te graag in de voetsporen van zijn vader treden en hij gaat heel lekker“, zo verkocht Marieke Elsinga deze vriendendienst aan haar kijkers.

Marieke: “Hij stond al eens met De Toppers op het podium, hij haalde ook de finale van het Junior Songfestival en nu brengt de 13-jarige binnenkort zijn eigen single uit mét een echte videoclip. Het is voor hem een droom die uitkomt.”

Jeroen vindt zijn zoontje helemaal top. “Hij is niet zo van: ik wil een nieuwe laptop, ik wil dat of ik wil die schoenen, dus ik zei: ‘Wat zou je graag willen?’ Hij had maar één droom en volgens mij al drie verjaardagen en dat is dat hij een eigen lied wilde met een videoclip.

Nou, dat heeft papa mooi geregeld voor Luuk. En voor de exposure van Boulevard hoefde hij ook alleen maar in zijn vingers te knippen. “Ik wil later heel graag een dansende zanger worden. Dat ik gewoon lekker erin beweeg en lekker gezellig.”

Zucht. Alsof we nog niet genoeg hebben aan Wendy van Dijk en haar zoontje Sem.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen