Eigenlijk zou Hans Kraay in racismespecial VI zitten

Eigenlijk zou Hans Kraay in juni aan tafel zitten tijdens de door 1,7 miljoen mensen bekeken racismespecial van Veronica Inside. Hij werd op het laatste moment vervangen door Wim Kieft. Dat heeft presentator Wilfred Genee gezegd op Radio Veronica. Nog nooit trok Veronica Inside zo veel kijkers als met de veel bekeken racismespecial. Het programma heeft heel wat teweeggebracht en zorgde ook voor een hoogopgelopen mediaruzie tussen de mannen van VI, die dreigden met een tv-exit.

En door Hans Kraay op het laatste moment in te wisselen, hoopte Wilfred nog wel om de vrede te bewaren aan tafel. “Het is wel grappig om te vermelden dat eigenlijk Hans Kraay bij die laatste uitzending zou zitten, maar dat we dachten: misschien kunnen we dat beter niet doen, want dat zou tot irritatie kunnen leiden bij Johan.

Wilfred vreesde dat de aanwezigheid van Hans tot irritatie zou leiden bij Johan Derksen. “Dus toen hebben we Wim Kieft er neergezet om de zaak een beetje in bedwang te houden. Ha ha ha. Dat is goed gelukt!

Hans cynisch: “Ja, dat is goed gelukt.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen