Ferd-kritisch Shownieuws heeft zelf lak aan regels

Shownieuws schiep er veel genoegen uit om minister Ferd Grapperhaus in etappes aan het wankelen te brengen vanwege schending van de coronaregels, maar heeft zelf al helemaal lak aan de 1,5 meter. Als de camera draait staan de sterren van het programma allemaal netjes op afstand van elkaar, maar achter de schermen gaat het er heel anders aan toe. Op social media etaleren ze hoe ze gezellig met elkaar dansen, om elkaar heen hangen en anderszins lol hebben met elkaar.

Het tweetal Dyantha Brooks en Patty Brard gedraagt zich al weken als overjarige tiktokkers. Ze doen, ook nu weer, allerlei danspasjes met elkaar, terwijl ze erg dicht bij elkaar in de buurt komen. Vlak nadat Patty vorige week uit haar coronaquarantaine kwam, hing ze al bij Dyantha om haar nek.

En het geklef gaat ondanks corona gewoon verder achter de schermen van het SBS 6-programma, blijkt uit beelden die Weekend-baas Bart Ettekoven op Instagram heeft geplaatst.

Patty Brard hangt daarop half om de nek bij Hélène Hendriks, Dyantha Brooks en Bram Moszkowicz zitten zo ongeveer bij elkaar op schoot en Bart loopt er lachend doorheen.

En ondertussen op televisie wijzen naar BN’ers die zich niet aan de coronaregels houden. Tja, de hypocrisie van BN’er-land in optima forma.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen