Martien vindt uitmelken Chateau Meiland prima

Martien Meiland heeft er geen moeite mee dat SBS 6 zijn realityshow Chateau Meiland nu zo aan het uitmelken is. Hij begrijpt dat de zender wil profiteren van hun kijkcijfersucces. Dat geeft hij aan in diverse media. Chateau Meiland is sinds dit seizoen niet langer één keer, maar twee keer per week te zien op SBS 6. En met groot succes: zowel op maandag als op donderdag keken er meer dan miljoen mensen naar zijn serie. Het bewijst volgens Martien dat er nog veel behoefte is aan ‘Chateau’.

Er zijn heel weinig programma’s die maar liefst twee uur per week op zender zijn. “Bijzonder toch? Ik snap het wel hoor, zolang wij iedere week nog een miljoen kijkers hebben en het werkt, is het leuk“, zegt Martien tegen NU.nl.

Maxime vertelt bij RTL niet te vrezen dat er straks geen verhaallijnen meer zijn. Er is volgens haar nog genoeg te vertellen. “Ik denk het wel. Ik moet je eerlijk zeggen: dit seizoen begint in coronatijd, dus de eerste afleveringen zijn nog zonder gasten.”

Aanvankelijk vreesde Maxime dat er zonder gasten ook geen programma meer mogelijk was. “We dachten in het begin ook: hoe gaan we dat doen en hoe gaan we er reuring in krijgen? Maar als ik het zo gezien heb, is er toch weer heel veel reuring.”

Tv-kenner Angela de Jong weet niet of twee keer per week de Meilandjes wel zo’n goed ideee is, zegt ze bij Boulevard. “De Meilandjes scoren nu beter dan Linda de Mol. Ze gaan het nu natuurlijk twee keer per week uitzenden en daar heb ik wel een beetje mijn twijfels over als ik heel eerlijk ben.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen