Patty Brard uit coronaquarantaine, overtreedt regels

De 65-jarige televisiediva Patty Brard is weer in het wild gespot. Na een coronaquarantaine van tien dagen in haar luxueuze villa aan de Amstel, schitterde ze gisterenavond weer aan de desk van Shownieuws. Vlak voor de uitzending ging ze echter behoorlijk de fout in met collega Dyantha Brooks. Ze deden een dansje met elkaar, maar bewaarden daarbij geen enkele afstand én pakten elkaars handen beet. En dat terwijl de vingers van Patty nog maar net uit code-oranje-gebied komen.

Het dansje van Dyantha en Patty is des te opmerkelijker, omdat er in Shownieuws altijd zo gewezen wordt naar BN’ers die zich niet aan de coronamaatregelen houden, zoals Ferry Doedens.

Bovendien heeft Patty in het showbizzprogramma voortdurend gehamerd op strengere coronaregels. Totdat haar eigen Ibiza op code oranje werd gezet.

Patty baalde er stevig van dat ze na terugkeer uit Ibiza in thuisquarantaine moest. Toch hield ze zich er wel aan, omdat ze bang was om betrapt te worden. “Ik kan me niet verstoppen en zou snel door de mand vallen als ik me er niet aan houd.”

Al met al is Patty dus weer terug op de buis. Ze schitterde aan de desk van Shownieuws en kreeg daar veel complimenten over. “Godver wat zie je er goed uit!“, klonk het op social media.

Er keken gisteren 379.000 mensen naar Shownieuws.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen