‘Chantal Janzen kan na tv-carrière bij Douglas werken’

Chantal Janzen, de leading lady van RTL 4, kreeg gisteren in De Vooravond ruim baan om het nieuwe seizoen van het door haar zelf geproduceerde Chantal Komt Werken te promoten, maar het mocht niet baten. Ze werd een uur later keihard verslagen door Beste Zangers op NPO 1 en Chateau Meiland op SBS 6. Boeiend werd het gesprek met Chantal geen moment: het was een obligaat pr-praatje. Het ging niet over haar naar verluidt noodlijdende tijdschrift of haar ruzie met Linda de Mol.

Chantal speelt in haar programma’s altijd een typetje dat heel naïef, verrast en verbaasd is, maar als ze als zichzelf aan een talkshowtafel zit blijft er niet veel over. Af en toe lijkt ze niet veel meer dan een lege huls te zijn.

De Vooravond wist er niet veel van te maken. Het programma had een verslaggever de straat op gestuurd om mensen te vragen waar ze Chantal zouden zien werken als haar tv-carrière in het slop raakt.

Presentator Renze Klamer: “Ter inspiratie zijn we even de straat op gegaan en hebben we gevraagd: ‘Stel dat Chantal Janzen nou geen presentatrice meer zou zijn, wat zou je haar dan zien doen?’

De antwoorden waren uiteenlopend:

Ze lijkt een beetje op een model eigenlijk.”

Ik denk wel iets sociaal. Iets met kinderen.”

Stewardess denk ik. Ik denk dat het pakje haar wel leuk zou staan.”

Ik denk dat ze geen buschauffeur kan worden, omdat ze een vrouw is.”

Een verkoopster bij de Douglas.”

En: “Ik zie haar ook wel in een restaurant werken.”

De suggestie van kapster sprak Chantal het meest aan. “Ja, serieus. Ik kan heel goed knippen. Ik weet niet hoe het kan, maar ik heb voor het nieuwe seizoen als kapster gewerkt en dat lukte gewoon.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen