Eva Jinek en Linda de Mol juichen voor Patty Brard

Eva Jinek en Linda de Mol hebben Patty Brard direct geappt toen zij gisteren in De Telegraaf lazen dat zij na elf jaar is herenigd met dochter Priscilla. Dat heeft de SBS 6-diva gisteren gezegd in Shownieuws. Patty zat aan de desk van de showrubriek met een heel lijstje van beroemde Nederlanders die haar hebben bericht. “Het heeft veel meer teweeggebracht dan ik dacht. Ik kreeg vanochtend vanaf half acht echt alleen maar appjes van de meest uiteenlopende mensen.

Vervolgens las Patty haar lijstje op. “Linda de Mol, Paul de Leeuw, Ronald Molendijk, Gordon, zo schattig, Gerard, Eva Jinek, Jeroen van der Boom, Roxeanne Hazes, Jim Bakkum, Kees Tol, het is echt niet normaal. Het is zo lief.

Ook normale mensen hebben haar geappt. “Ook gewoon van mijn buurmeisjes en mijn social media is ontploft met allemaal mensen die zo blij voor ons waren. Het heeft veel indruk op me gemaakt.

Het lijstje BN’ers werkt Patty vandaag ook af op pagina Privé. Ze is erg trots op al die BN’ers die haar berichtjes sturen. “De eerste die appte was Linda de Mol, die zei dat ze gewoon was volgeschoten bij het zien van de foto. ’Ik ben zo blij voor je!’, zei ze.”

Eva Jinek en Quinty Trustfull probeerden Patty te strikken voor hun programma’s. “Allemaal nodigden ze me uit om er over te komen vertellen, maar dat is nou juist wat ik niet wil doen.

Er waren ook BN’ers die het al eerder wisten. “Viktor Brand is een lieve collega, die wist wat een groot verdriet ik hier jaren om gehad had en hem had ik natuurlijk over de goede afloop verteld. En dat gold ook voor Richard Groenendijk en een paar collega’s bij Shownieuws.

Na haar feestelijke mediadag gaat Patty nu weer zwijgen over haar privéleven. “Priscilla heeft eenmalig haar verhaal gedaan en we houden onze band voortaan lekker voor zichzelf. Zij heeft haar eigen leven en wil verder niet in de publiciteit.”

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen