Privé scoort megaprimeur: Patty en Priscilla herenigd

Patty Brard werkt bij Shownieuws samen met de hoofdredacteuren van alle drie de grote showbladen, maar het is Privé-baas Evert Santegoeds aan wie ze de grote primeur gunt: ze is herenigd met dochter Priscilla. Er wordt vandaag groot uitgepakt met het nieuws: naast vele pagina’s in weekblad Privé, staat Patty ook op de voorpagina van de (papieren) Telegraaf. ‘PATTY ziet na ELF JAAR dochter PRISCILLA terug!’, kopt Evert groot, met daarbij een foto van de hereniging.

Patty en Priscilla hebben samen een interview gegeven aan Evert over hun hereniging ‘op een neutrale locatie in Amsterdam’. “We hebben het eerst nog even stilletjes gehouden dat we elkaar weer zien en spreken“, legt de diva uit.

Moeder en dochter, die ooit uit elkaar vielen omdat Priscilla Patty te mediageil vond, hebben elkaar weer in de armen gesloten. “We hebben elkaar teruggezien, vastgehouden en urenlang gesproken.”

Ze doen één keer hun verhaal, in de Privé dus. “We houden het verder ook lekker voor onszelf. Priscilla heeft nu één keer haar verhaal gedaan en schuwt verder de publiciteit. Ik laat haar hier nu verder buiten, bij alles wat ik doe.”

Na dit mediamomentje gaan Patty en Priscilla de banden weer flink aanhalen. “Ik verheug me erop haar bij me thuis te verwennen, en haar volgend jaar lekker mee te nemen naar Ibiza. Gespreksstof zullen we niet tekortkomen!

Het hele Telegraaf-artikel kunt u hier lezen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen