Klaas Dijkhoff blijft gewoon Veronica Inside kijken

VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff gaat vanavond gewoon weer naar Veronica Inside kijken, ondanks dat de mannen zichzelf een beetje belachelijk en ongeloofwaardig hebben gemaakt. Dat geeft hij aan in het AD. Klaas denkt dat Veronica Inside gewoon weer als vanouds wordt. “Ik ga niet minder kijken dan eerst. Ik heb heel veel behoefte aan kroegpraat, gezever over de nieuwe bondscoach en wat de heren vinden van de nieuwe linksback van PSV“, zegt de bekende politicus.

De VI-chemie is gewoon blijven bestaan, denkt hij. “Je kunt de heren veel verwijten, maar niet dat ze zichzelf al te serieus nemen. Gelukkig maar. We zijn een zomer, een bruiloft, uren bluesmuziek luisteren en een paar haarverfbeurten verder. Ik neem aan dat het wel gezakt is.”

Klaas vindt ook helemaal niet dat de heren hadden moeten stoppen. “Als je iedere keer als het op je werk knalt er meteen de brui aan geeft, dan was het Binnenhof al lang leeg en verlaten geweest.

Columnist Özcan Akyol denkt dat de meeste mensen gewoon naar VI blijven kijken, al vindt hij wel dat vooral Johan Derksen een beetje ongeloofwaardig is geworden door als een mak lammetje achter John de Mol aan te lopen.

In die zin heeft hij geen beste beurt gemaakt. Volgens mij voelen veel kijkers dat ook, maar ik denk niet dat het veel invloed heeft op de kijkcijfers.

De eerste Veronica Inside sinds de beruchte racismespecial is vanavond om 20.30 uur te zien op Veronica.

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen