Maurice Wijnen: ‘Angela de Jong heel zelfingenomen’

Angela de Jong maakt tijdens haar tv-optredens altijd een enorm arrogante indruk. Het siert haar totaal niet. Die mening spuit musicalfiguur Maurice Wijnen, voorheen bekend van zijn tv-optredens bij SBS 6, op Twitter. Maurice vindt Angela niet lekker wegkijken. Hij krijgt altijd een beetje rillingen als hij haar langs ziet komen. “Het is zo dat Angela de Jong af en toe best de waarheid schrijft. Maar ze verpest het met haar totaal zelfingenomen, pedante tv-optredens.

Angela roept een hoop, maar kan weinig, meent Maurice. “Prima dat ze kritisch is maar heeft ze ooit zelf op een leeg vel papier iets waarlijk origineels bedacht? Beste stuurlui…

Daarop zegt Fred van Leer: “Amen.

Ook gewone mensen hadden gisteren tijdens Op1 een mening over Angela. “De pest met Angela de Jong is dat ze zo akelig veel te vertellen heeft maar zo verschrikkelijk weinig te zeggen“, twitterde ene Peter.

En Jeroen: “Die Angela de Jong is ook wel ontzettend in zichzelf gaan geloven he.

Foto: NPO, SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen