Albert wilde geen Anna Nooshin-achtige shitstorm

Albert Verlinde nam de coronaregels gisteren uiterst serieus tijdens het persmomentje over de terugkeer van de musical Tina. Hij wilde geen Anna Nooshin-achtige shitstorm. Dat vertelde hij ’s avonds in Shownieuws. Anna kreeg de hele pers over zich heen toen ze bij de opening van haar Instagram-museum een middelvinger opstak naar alle coronaregels. Om dat te voorkomen had Albert een heel toneelstukje voorbereid, met een taart die hij doorgaf met een lange stok.

Het was tot in de puntjes voorbereid. “We deden vandaag ook alles op afstand. De taart kwam ook op 1,5 meter afstand aan. Keurig hè? Ik was zo bang dat we het verkeerd zouden doen. Zo’n Anna Nooshin-momentje, weet je wel, dat je denkt: help! Maar kijk eens hier, keurig!“, aldus Albert in Shownieuws, waar men achter de schermen volledig lak heeft aan de coronaregels.

Albert is blij dat hij weer wat kan doen op musicalgebied. Er komt ook een coronapremière aan. “We gaan op 8 november een première doen met social distancing voor 450 mensen. Maar gewoon om te laten zien hoe lekker het is en om mensen weer in mooie jurken rond te zien lopen. Echt weer zo’n ouderwets feestje. We gaan weer beginnen, hartstikke fijn. Het is een soort eerste-schooldag-gevoel.”

Is het wel rendabel om de musical voor 450 mensen te spelen? “Nee, het is een hartstikke dure show. Er zit 12 man orkest in, er staan 24 mensen op het podium, het is heel groot en dat houden we ook zo. We gaan er niet ineens een kleinere productie van maken.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen