RTL zet Nikkie de Jager in jury Drag Race Holland

Nikkie de Jager, bij het grote publiek op YouTube bekend als NikkieTutorials, gaat in de jury zitten van de Nederlandse variant op RuPaul’s Drag Race. Ze zit daarin samen met naamgenoot Nikkie PlessenClaes Iversen en Roxeanne Hazes. Die primeur had Shownieuws gisterenavond. Vooral de deelname van Nikkie de Jager is bijzonder. “Dat is een naam die vrijwel zeker is, 99 procent. Dat wordt dan de eerste klus die ze gaat doen na die vreselijke overval bij haar thuis“, zegt Bart Ettekoven.

Shownieuws heeft nog veel meer namen opgevangen. “Nikkie Plessen zou ook plaatsnemen in de jury. Zij heeft natuurlijk veel verstand van mode, outfits en styling.”

Claes Iversen zou ook plaatsnemen in de jury, zegt Bart. “Hij kleedt onze queen, dus hij kan ook wel zien of een drag queen goed gekleed is.”

De laatste naam die wij hebben gehoord is Rox Hazes. Die schijnt ook plaats te nemen in de jury. Een verrassende naam. Ik had haar niet in het progamma verwacht.”

De presentatie van Drag Race was al bekend: Fred van Leer. “Er is ook een beetje uitgelekt dat de originele RuPaul het eigenlijk zou gaan presenteren, wat hij ook doet met de Engelse versie, maar dat uiteindelijk door het hele coronaverhaal Fred van Leer in beeld is gekomen. Dat weten we niet zeker, maar dat gerucht gaat.

Lees ook: Geen verrassing: RTL zet Fred van Leer op Drag Race (14 augustus)

Update 07.00 uur – Deze primeur is eigenlijk afkomstig uit de Drag Race-podcast Pruikentijd. Die kunt u hier beluisteren.

Foto: YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen