Coolblue sloopt keukenplint Patrick Kicken: dj woest

Het weekend van Patrick Kicken is heel erg slecht begonnen. Webwinkel Coolblue heeft vrijdag eindelijk zijn vaatwasser geleverd, maar sloopte daarbij nietsontziend zijn keukenplint. Dat briest de voormalig Radio Veronica-dj, die zich aan het ontpoppen is als de Angela de Jong van de radiowereld, op Twitter. Patrick is buitengewoon ontevreden over de serviceverlening van Coolblue. Toch durfden de medewerkers bij hem thuis ook nog eens te vragen om een fooi, vertelt hij.

Het is Patrick allemaal heel erg slecht bevallen. “He Coolblue, nou kwam vanochtend eindelijk de vaatwasser. Mooi. Niet zo mooi dat de bezorgers/monteurs expliciet om een fooitje vragen. En ze zonder écht te overleggen (meer aandringen) een stuk uit m’n plint zagen want anders past ‘ie niet. Ik bekijk het net en is foeilelijk.

Dat klinkt allemaal niet best. “Het was me weer een staaltje iemand in zijn eigen huis, waar hij bij staat, verbaal verkrachten. En daarna zijn keuken nog beschadigen zonder fatsoenlijk overleg. Alles voor een glimlach!

De webcare-afdeling van Patrick Kicken komt direct om de hoek kijken: “Hi Patrick, wat ontzettend vervelend dat je niet blij bent met het verloop van de levering. We kijken dan ook graag met je mee naar een oplossing. Zou je je ordernummer en adresgegevens willen doorsturen via een DM? Dan gaan we direct aan de slag.

Patrick boos: “Bel me maar gewoon even vanmiddag, waren jullie vanochtend om half zeven ook al actief mee door me wakker te sms’en voor 2,5u later. Wat een teleurstellende gang van zaken allemaal, bah bah. Fooi vragen, keuken vernaggelen en nu moet ik weer aan het werk om het op te lossen..!

Foto: Radio Veronica

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen