Monique Westenberg wist niets over Bridgets slipje

Monique Westenberg stond met haar oren te klapperen toen in december het nieuws over Bridget Maasland en het slipje op haar enkels naar buiten kwam. Ze heeft dat nooit geweten. Dat vertelde ze gisteren in een openhartig interview met Shownieuws. Half Hilversum wist al jaren wat er in 2014 gebeurde op het huwelijksfeest van Patty Brard – Bridget zou met haar slipje op de enkels hebben gestaan terwijl André Hazes jr. aan haar zat te frunniken – maar het kwam pas vijf jaar later naar buiten.

Aangezien Evert Santegoeds destijds één van de gasten was, vond hij het niet chic om het voorval gelijk naar buiten te brengen, maar toen André en Bridget een relatie met elkaar kregen deed hij dat tóch. Het leidde tot een rechtszaak tegen zijn weekblad Privé, die Bridget alleen maar méér imagoschade heeft bezorgd.

Monique liet zich er gisteren voor het eerst over uit. “Denk je dat ik dat wist? Dat moest ik ook op Shownieuws zien“, zegt ze. En dan: “Ik vond haar niet belangrijk, ik vond dat niet belangrijk.”

André ruilde Bridget afgelopen februari weer in voor Monique tijdens een vakantie op Curaçao. André reisde daar naartoe om tijd door te brengen met zijn zoontje. Monique was dan ook teleurgesteld toen Bridget ook ineens naar het eiland kwam afreizen. “Ik zei alleen maar tegen hem: ‘Jammer, want dan heb je weer geen tijd met die kleine.’

Toilethokseks

Tijdens zijn relatie met Bridget zag André er echt heel slecht uit, vindt Mo. Ze zag dat pas echt goed op Curaçao. “Hij zag er niet uit. Hij was lijkwit, ingevallen wangen, diepe ogen, zwarte nagellak.

Maar toch: “Hij kwam het strand opgelopen om die kleine op te halen en ik kreeg echt een vonk in mijn lichaam en mijn buik. Ik stond een soort van nerveus op en hij loopt naar me toe en omhelst mij en geeft me een kus op mijn mond. Ik dacht: wat doe jij nou?

En daarna hadden ze toilethokseks? “In dat toilet is niets gebeurd. We waren echt met die kleine, maar ze hebben denk ik die beelden zo geknipt dat je dat niet ziet. Op het toilet is niks gebeurd.

Chic

Veel mensen prijzen Monique dat ze altijd zo chic is gebleven. “Ik ben zelf ook heel erg verbaasd geweest over hoe ik dit allemaal heb gedaan en hoe knap ik me heb gedragen. Waar het vandaan is gekomen: geen idee. Ik dacht wel elke dag: je bent een moeder, er is een klein jongetje en die gaat later alles teruglezen.

Inmiddels zijn André en Monique alweer een halfjaar samen. “Ik had ook nooit van mezelf verwacht dat ik weer samen met hem zou zijn. Ik was het echt volledig aan het afsluiten. Ik was er niet meer mee bezig en ik fantaseerde met pijn in mijn hart al hoe ik samen met mijn zoon door het leven ging. Daar was ik in gedachten mee bezig.”

Lees ook: Patty Brard: ‘Ik neem het Bridget Maasland heel kwalijk’ (april)

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen