SBS 6 herenigt Albert en Winston: samen op televisie

Na lange tijd zaten Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz gisteren weer eens gebroederlijk naast elkaar op tv. Ze zaten samen in Shownieuws, waar Albert deskundige is en waar Winston kwam vertellen over het nieuwe programma Ik Neem Je Mee. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Collega Evert Santegoeds vond het geestig om het vroegere RTL 4-duo nu samen te zien op hun nieuwe thuishonk SBS 6. “Moet je ze zien zitten, joh. Met die 6 boven hun hoofd zo“, grapte hij.

Presentatrice Dyantha Brooks vond dat ook heel leuk om te zien: “Ja het is zo leuk hè?

Showkenner Albert Verlinde daarop: “Ja, ik vind het echt leuk. Leuk om je weer te zien man.”

Winston: “Ja, leuk om je weer te zien, dat vind ik ook.”

Albert: “Goed dat we ook gebeld hebben over het jasje.”

Ik Neem Je Mee is een programma waarin Winston en SBS 6-collega’s als Britt Dekker, Gordon en Wendy van Dijk Taxi’tje spelen. “We gaan als het goed is een soort talkshow op wielen zien. Als je een bijzonder verhaal hebt en je een chauffeur zoekt, dan gaan we je chaufferen.”

Het lijkt me enig om iemand te rijden die onderweg gaat naar een blind date, bijvoorbeeld die hij via het internet heeft ontmoet. Maar ook beladen dingen, bijvoorbeeld een begrafenis. Het maakt eigenlijk niet uit.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen