‘Miljuschka en Waylon, waak voor vetrolpropaganda’

Geplaatst op wo 05 aug 2020 om 12:35

Je helemaal volstouwen met toetjes en dan trots zijn op je vetrollen: Miljuschka Witzenhausen maakt er een sport van met haar #eerlijkefoto’s. Het is natuurlijk heel fijn als je goed in je velletje zit en er wat tegenwicht geboden wordt aan de fitboys en -girls, maar je kunt je afvragen of dit niet het andere uiterste is: de Nederlander is gemiddeld veel te dik en de toetjesparade van Miljuschka helpt daar niet bij. Nu heeft ook drankorgel Waylon een #eerlijkefoto verspreid.

Leco van Zadelhoff, de visagist die de hele dag kwispelend achter Caroline Tensen aanrent, waakt voor vetrolpropaganda. “Ik denk dat het een goede ontwikkeling is, natuurlijk. We moeten alleen oppassen dat nu niet de trend gaat worden van: laat de boel de boel maar, we gaan lekker eten en wat kan ons het allemaal schelen en dan een foto posten. Toch?“, zei hij gisteren in RTL Boulevard.

Later op de avond liet Patty Brard in Shownieuws een soortgelijk geluid horen. “Je hebt ook Miljuschka. Zij is van: o lekker dooreten en ik ben zo trots op mijn lichaam en ik doe toch een bikini aan. Hartstikke te gek.”

Voor Miljuschka zit er achter die #eerlijkefoto ook een verdienmodel. Haar hele carrière draait om volstrekt ongezond voedsel en als vrouwen zich niet zo schamen voor hun vetrollen, dan spint haar bedrijf daar garen bij.

Lees ook: Miljuschka propageert ongezond eten met #eerlijkefoto (27 april)

De eerlijke foto van Waylon:

Foto: RTL
14 Reacties op “‘Miljuschka en Waylon, waak voor vetrolpropaganda’”


 1. anoniem

  rechter

  daar gaat het geld van OOM

 2. Curryworst

  Miljuschka deed ooit modellenwerk. Lekker cashen met je strakke ranke lijf in bikini.
  En nu een beetje doen alsof Bessie Turf je grote voorbeeld is. Lekker taartjes eten. Proppen maar.

 3. Dominic

  Pas maar op, straks pas je niet meer tussen want en desk bij RTL BLVD of achter je fornuis en keukenwant.

 4. Dominic

  Spelvouten kontroleur komt er maar in.

 5. Dirk

  Er is nogal een verschil tussen Waylon en Miljoeska en formaatje-Peter Beense/Hanneke Groenteman op hun bolst. Het eerst is prima, het tweede ongezond.

 6. Typisch gevalletje corona komend najaar

  Weer een nep ster minder binnenkort bij RTL

 7. Vieze Peuk

  De MC-redactie doet het expres! Weer die foto!
  Zit ik weer met een stijve achter de PC.
  En ik moet nog werken!

 8. ZeerNetteDame

  Heel smerig, deze foto van Waylon. De meeste mannen hier op MediaCourant zullen er beter uitzien. Waylon heeft ook geen excuus. Genoeg geld om iemand in te huren hem te helpen er fatsoenlijk uit te zien.

 9. Alexia

  Ik vind Waylon wel lekker. Ik denk dat Waylon mij ook wel lekker vindt, maar maar niet de lekkerste van de drie. Dat is denk ik Amalia, mijn grote #bodypositivityzus.

 10. Wendy's dealertje

  Miljuschka – Taart & Sex

 11. Grashopper

  En dan de tweede helft van je leven allerlei aandoeningen en ongemakken meeslepen en klagen hoe dat toch kan.

  Denk ook aan de tweede helft van je leven!

 12. Pàkme van Agteren

  Laten we vooral een ongezonde levensstijl niet gaan normaliseren/aanmoedigen!

 13. Piet Pannelap

  Mil onder de chocola en slagroom… lekker aflikken tussen haar vetrol-naadjes. Yummie 🤤

 14. Idi Amin

  @ZeerNetteDame, het beeld dat ik heb van de meeste mediacourant reageerders hier is heel anders. Met de voeten op tafel, onderuitgezakt op de bank met een dikke bierbuik, met een pilsje in de linker hand, lekker verveelt reageren op alle slappe berichtenen die hier op MC geplaatst worden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.