Miljuschka propageert ongezond eten met #eerlijkefoto

Geplaatst op ma 27 apr 2020 om 8:55

Miljuschka Witzenhausen probeert met de hashtag ‘eerlijkefoto’ meer begrip te kweken voor vrouwen die het fijn vinden om zich lekker vol te proppen en daardoor hun vetrollen niet meer kunnen tellen. Dat liet ze zondag blijken op Instagram. Voor Witzenhausens business is het beter als huisvrouwen massaal koekjes en taarten gaan bakken, maar het oppeuzelen daarvan heeft natuurlijk wel een prijs: een hoger vetgehalte en een slechtere gezondheid. Die schaamte wil ze nu wegnemen.

De presentatrice is een actie begonnen om ‘eerlijke foto’s’ van zichzelf te laten zien. Door haar eethobby heeft Witzenhausen striae, cellulitis en vetrollen. Onlangs onthulde ze al een foto van haar striaebillen, maar gisteren kwam daar een nietsontziende foto van haar vetrollen bij. Het levert om onduidelijke redenen complimenten op.

Die ‘eerlijke foto’s’ op de Instagram-pagina van Witzenhausen worden omringd door foto’s van buitengewoon ongezonde voedingswaren, waaronder koekjes, tompoucen en chocoladetaart. “Makkelijk om te maken!“, klinkt het dan. Ondertussen propte ze gisteren in Boulevard het ene na het andere oranje gebakje in haar mond.

Dat gedrag leidt onvermijdelijk tot nóg meer ‘eerlijke foto’s’, maar het is de vraag of dat dapper is of oerdom. De zorg wordt normaal gesproken al gedomineerd door mensen met welvaartsziektes, maar inmiddels is ook nog eens duidelijk geworden dat obesitas van levensgevaar kan zijn bij het oplopen van een coronabesmetting.

Toch wil Witzenhausen, die haar vetrollen ‘spring rolls’ noemt, dat vrouwen bij wie ieder pondje door het mondje gaat straks gewoon lekker gaan shinen op het strand: “Geniet van je lijf, elkaar en het leven.

De ‘eerlijke foto’ van Witzenhausen:

 

View this post on Instagram

 

Het is mooi weer. Meivakantie breekt aan. Quarantaine kilos zijn er bij iedereen. Mijn inbox ontploft over welke bikinis goed werken voor mijn lichaam. Onzekerheid is weer voelbaar in de lucht omdat velen weer vrezen om straks in een bikini rond te lopen. Dus het leek me wel weer een goed moment voor een #eerlijkefoto Het overgrote beeld wat we voorgeschoteld krijgen op insta is namelijk niet haalbaar voor velen ook niet voor mij. Omdat je genetisch een ander lijf hebt. Omdat je ervoor kiest om te genieten ipv constant op te letten en te lijnen. Omdat je geen 16 meer bent. Omdat je het leven leeft naar jouw inzicht en maatstaaf. Maar samen kunnen we deze balans veranderen. Wees trots op jezelf. Maak foto’s op het strand dit jaar. Verschuil je niet achter een tas, doek of maak alleen een foto van de kinderen. Herinneringen leven langer als je het vast legt. Als je dus niet op de foto staat was je er op de lange termijn gevoelsmatig niet bij. Ik zou het echt te gek vinden als we weer samen een stroom van #eerlijkefoto kunnen creëeren. Dus post jouw #eerlijkefoto Zodat die foto’s het normale beeld word voor jou, mij, onze kids, partners etc. Geniet van je lijf, elkaar en het leven. Zeker in deze tijd realiseren we des te meer hoe belangrijk de normale kleine dingen in het leven zijn. Hoe zonde het is om je tijd te verdoen aan zelfhaat, jezelf af te zonderen vanwege onzekerheid en crash-diëten. Ik weet dat mijn foto’s op insta ook vaak verre van reëel zijn. Niet vanwege photoshop want daar ben ik op tegen. Filter nog tot daaraantoe. Maar vanwege het feit dat ik met een team werk. Maar wees bewust. Er is een heel leger voor nodig om me zo op de foto te krijgen. Make-up, styling en fotograaf. Dit is mijn duit in het zakje van de #eerlijkefoto LOVE YOURSELF😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Foto: RTL
47 Reacties op “Miljuschka propageert ongezond eten met #eerlijkefoto”


 1. Jammer

  Ze heeft wel een enorm achterwerk maar dat laat ze dan weer niet zien.

 2. Jan Kloot van Dam.

  Ik krijg gelijk zin in taart.

 3. Sjaak

  Ze is aandachtsziek.

 4. BRK

  Wat een raar artikel zeg. Het enige wat ze propageert is om te genieten van het leven. Kom op zeg, niet zo politiek correct doen ineens hier. Als je vetrollen hebt ben je niet meteen ongezond of zwaar obesitas, helemaal niet als je zoals op de foto zo rechtop zit.

 5. WEST*

  HA ! DAAR HEBBEN WE SJAAK en…….. weet je nog ?? Wat is volgens jou amusement bij onze NPO ? Daar wil je toch geen belasting geld aan uitgeven ?

 6. rooie Rinus

  Overgewicht als businessmodel, alles voor een paar knaken.

 7. Piet Pannelap

  Ik zou dr doen en slagroom van dr (tom)poes likken 👅.

 8. iemand

  Wat zijn bekende vrouwen toch allemaal aandachtszoekers. Dat zij graag in haar blote reet staat wilt niet zeggen dat ze voor ons vrouwen moet praten. Als vrouwen dik zijn dat betekent dat dat ze het niet erg vinden. Vrouwen hebben geen complexen alles wordt ze gewoon door dit soort domme dozen aangepraat. Waarom zie je nooit een man dit soort dingen doen omdat een man gewoon doet waar hij zin in heeft en zich nooit iets laat aanpraten. Laat ze zich lekker met haar kookgedoe bezig houden.

 9. Thomas

  Dat is toch het nichtje van?

 10. west

  Ze zegt gewoon alleen dat mensen eens wat meer moeten genieten en ECHTE eerlijke foto’s moeten plaatsen zonder filter of Photoshop…zuur bericht weer MC.

 11. WEST*

  @ NOU SJAAK WAAR BLIJF JE NOU MET JE AMUSEMENT OP DE NPO?

 12. anonymous

  Zag het bij boulevard.
  Zag er niet uit, hoe zij stond te vreten

 13. Eva Quirinius

  Die insta-foto is toch prima?
  Miljuschka Witzenhausen werkt nu ook voor Weight Watchers, en daarin heeft ze een flinke kont.
  Hoe dan ook: dubbel kassa, eerst door koken & eten, en daarna weer door het eraf te krijgen.

 14. WEST*

  @ Sjaak staat met een bek vol tanden, want kan mijn vraag niet beantwoorden !

 15. JenZ

  Hulde aan de tekstschrijver.
  Dit is gewoon een prima en eerlijke tekst.

 16. Sjaak

  @WEST*
  Als je hier zegt dat uit algemeen belastinggeld gefinancierde amusementsprogramma’s voor een kleine groep gemaakt worden (ongeveer 1 miljoen van de 18 miljoen Nederlanders) dan wordt je bericht verwijderd. Terwijl de redenatie wel klopt, waarom mijn belastinggeld besteden aan programma’s voor een select groepje Gutmenschen?

 17. Ronaldz

  Heerlijk wijffie en heel down to earth. Zij kleedt zich smaakvol zodat het overgewicht minder opvalt en zij als een heel mooi vrouw blijft uitzien. Dat naakt hoeft echt niet, maar wel lekker. Ik heb haar een paar keer in het echt mogen ontmoeten en is echt een heel toffe chick. Volproppen is niet wat zij propageert, maar wel dat je niet constant calorieën moet tellen en jezelf moet weerhouden af en toe wat lekkers te eten. Zij moet het wel voorzichtig brengen. Tokkies zullen denken dat ze tot een obesitas mogen eten, mensen wat meer grijze massa zullen begrijpen dat gezond eten en sporten erg belangrijk is, zo ook het genieten van het leven. De zorg moet ook vrij blijven van al die anorexia patiënten die dagelijks op Instagram posten.

 18. Brammert

  Ik zou haar doen alleen niet in een waterbed want dan word ik zeeziek.

 19. Jack Hiemstra

  Alleen avocado, quinoa zaadjes en 3 pakjes sigaretten als dagelijkse kost doen veel van die wannabe wijven om ‘slank’ te blijven. Dat je hiermee je hele systeem ontregelt en klachten ontwikkeld is niet interessant! ‘ Daar hep je tog een pilletje voor?’

 20. WEST*

  @ Sjaak, Gelukkig mag iedereen in dit land een eigen mening er op na houden,
  en mag denken wat men wil over amusement bij de NPO, maar mijn vraag was …
  wat is amusement bij de NPO , of wat verstaat u daaronder?
  en daar heb ik nog geen antwoord op gekregen !
  En wat amusement betreft bij de NPO alles gaat binnen de regels van het beleidslijn !

 21. Ome Wiilem

  Laat die meid lekker.
  Paar goede neukteugels heeft ze. Evenals een romige reet inderdaad.
  Ze is als enige hier dagelijks met voeding bezig dus ze weet waarover ze het heeft. Ze heeft een dochtertje met een aandoening dus ze weet heel goed wat de zorgsector eist. Ze helpt niemand onnodig het ziekenhuis. Ze weet dat iedereen in het weekend en vandaag even iets ongezond eet. Logisch. Ze ageert tegen het feit dat al die neowijven dan een foto online zetten met een filter waardoor het lijkt alsof ze gezond slank zijn. Leugens.
  O ja… Auteur van dit aanmatigend stukje. Hoe zie jij eruit op de onbewerkte foto.

 22. man pan

  Trots zijn op teveel troep eten, moet niet gekker worden.

 23. Half 11

  Wordt zij gesponserd door de suikerunie of zo?

 24. raam

  geld van oom smaakt goed

  op een dag vertel je de waarheid…………

 25. Sjonnie

  Het zou pas echt lovenswaardig zijn wanneer ze haar cholesterolwaarden tegelijkertijd met de foto’s presenteert. Die meid is een vretende tijdbom. Zeker geen voorbeeld.

 26. Pakkme van Agteren

  Ik vind het wel typisch dat overgewicht bij vrouwen wordt aangemoedigd, maar dat al die vrouwen wel gewoon een afgetrainde man willen.

 27. JenZ

  Welnee, pakkme van Agteren (leuke naam btw), vrouwen weten zelf ook maar al te goed dat mannen slanke vrouwen prefereren en dat de mannen die gaan voor vette vrouwen over het algemeen inferieure en betamannen zijn.

 28. JenZ

  Het hele fat-acceptancegebeuren dat dik zijn prima is en niet ongezond is één groot zelfvernietigingsscenario.
  Zijn het geen hart- en vaatproblemen dat zijn het wel diabetes of virussen die het sprookje uitblazen.

 29. Boerenverstand

  En te vaak hardlopen is ook niet goed.
  https://www.parool.nl/sport/fanatieke-hardlopers-leven-niet-langer~b3cf166e/

  Normaal eten en normaal bewegen is het beste. Helaas leven we in een stressmaatschappij. En die stress proberen mensen op te vangen met te veel eten, te veel drinken, of te fanatiek sporten. De overheid, werkgevers en swmenekvi g eisen echter steeds meer van mensen.

  Een overheid die mensen verbiedt in duinen, bossen, parken te wandelen, dat helpt ook niet. Verkoop van alcohol en andere ongezonde zaken is tijdens de intelligente lockdown aanzienlijk toegenomen. En sommige mensen vinden het bllijkbaar nodig het wegeten van hun ongezonde lockdownfrustraties via internet te delen.

 30. Tim

  Normaal gesproken zou je zeggen, moet zij weten. Alleen als je ziet dat bijna 90% vd mensen die op de ic liggen. Kampen met overgewicht. Dan is de tijd om dit nu naar buiten te brengen niet slim. Ook omdat mensen veel thuis zijn nu. Ze zit toch af en toe bij boulevard en heeft ook een kookprogramma. Dus heel veel mensen zullen nu denken. Laten wij dit ook maar doen. Dit kun je in minder mate vergelijken met jekel. Wat hij in het begin over corona zei en dat je best carnaval kunt vieren. Miljuska heeft eeen “jekeltje” gedaan.

 31. Britt Scholte Lover

  Zichzelf lekker vol proppen met tompoezen en ander zoet spul, ze word echt steeds dikker, wil ze dit blijven doen?? ga dan helemaal naakt als je dit zo nodig wilt tonen!!

 32. Paul Grijpstra

  Mij kan het niks schelen hoe vol en rond Miljouschka is, ik zou haar gewoon beminnen, een heel weekend lang.

 33. Geronimo

  Ik vind dit een erg lekkere foto van deze mooie voluptueuze dame!

 34. Aa

  Maar die snor hoeft voor mij niet.

 35. anoniem

  Op social media zie je dan ook bij velen een golfbeweging van zich volvreten en zuipen en dan weer met vage middeltjes ‘gezond doen’.. :-)

 36. Trend Alert

  Dit gedrag zorgt voor een revival van de kort pittige te dikke onverzorgde seksloze huisvrouw. NIET DOEN DUS MILJUSCHKA!

 37. Pieter

  Knap, vol en rond.
  Kus op het mondje, klap op haar kontje, de droom van elke man. Beter dan al die vegetarische gratenpakhuizen die zichzelf o zo belangrijk vinden. De tijd van de sexeloze scharregatjes is gelukkig voorbij.

 38. Karel

  Het enigste wat zij doet is gerechten van anderen na koken en dan ook nogs eens niet goed. Copycat eerste klas.

 39. @karel

  Yesyes Karel. Lekker belangerijk. Al zat ze op tv een muurtje te metselen dan nog zou ik haar genadeloos doen. Niet één keer niet twee keer en niet drie keer.
  Soms gaat het niet om de boodschap maar om de verpakking die het brengt. Wat dat aangaat had Berlusconi het slimmer bekeken met z’n tv zenders.
  Berlosconi had ook nog eens het voordeel dat ie in Italië woont waar de vrouwen g#dsallej@zus lekker en knap zijn .
  Komt John de Mol met z’n zussie aan. Hahaha.
  Ok. ik beaam dat er verschil in klasse moet blijven bestaan maar dit is gewoon vergezochte armoe.

 40. Bedorven Aambeienspleet

  raar wijf is dat toch

 41. Peter

  aandacht aandacht aandacht

 42. Fredje Emmah

  waarom die muts zoveel aandacht krijgt is me een raadsel… misschien omdat ze familie is van?

 43. Suq Madiq

  Onsmakelijke schreeuwerige dame. Overal zie dat hoofd nu, dan zag ik liever het hoofd van oom Willem.

 44. Micky77

  Heerlijke post van haar op IG, walgelijk stuk geschreven hier op MC. Ongetwjjfeld door zo’n gojibessen en avocado-figuur die 5x per week in de sportschool is te vinden, om foto’s te maken van zichzelf in de spiegel. #fitboy of #fitgirl met je kopje muntthee met honing, shoppend bij de Marqt (oh nee failliet)

  Nee geef mij dan maar 10 Miljuska’s!! Lekker en je kunt er gezellig mee eten en borrelen, zonder gezeur over transvetten, onverzadigde vetten en ander gemier.

 45. topi

  Steekje los. Helemaal fout dit. Waarom doet ze dit.

 46. Rookvlees

  Aansteller.

 47. Jan de Mal

  Lekker wijf man! Ik zou haar keihard doen!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.