‘Marianne Zwagerman wordt SBS 6-gezicht’

Marianne Zwagerman wordt een van de vaste gezichten van de vooravondshow Dit Vindt Nederland op SBS 6. Ze zal onder leiding van presentatrice Natacha Harlequin discussiëren over diverse onderwerpen. Dat is maandagavond bekendgemaakt in Shownieuws. Tijdens het dieptepunt van de coronacrisis heeft Marianne van de uitdrukking ‘dor hout’ een landelijk begrip gemaakt. Ze is iemand met een scherpe mening en dat misstaat natuurlijk niet in een opiniërend programma.

Showkenner Albert Verlinde denkt dat Marianne hier heel geschikt voor is. “Een opvallende naam die ik kan onthullen – ze weten bij het programma zelf niet dat ik het ga roepen, dus hier komt ‘ie – is Marianne Zwagerman.”

Wie is Marianne Zwagerman? “Dat is een columniste bij De Telegraaf die best wel opvallende meningen kan vertegenwoordigen. Laatst had je bijvoorbeeld die hele toestand over dor hout. Zij wordt dus inderdaad een van de gezichten van dat programma.”

Albert heeft hoge verwachtingen van de vooravondshow. “Ik vind het wel leuk dat er iets geprobeerd wordt dat niet binnen de usual suspects zit. Dat je nieuwe gezichten krijgt. Het is wel iemand die de tongen los gaat maken, want zij kan pittige uitspraken doen.

Dit Vindt Nederland is vanaf volgende week maandag dagelijks van 18.00 tot 19.00 uur te zien op SBS 6.

Update 16.50 uur – Marianne Zwagerman heeft zojuist laten weten dat Albert Verlinde fake news heeft verspreid. Ze gaat níet naar SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen