Marianne Zwagerman niet naar SBS: ‘Fake news, Albert’

Marianne Zwagerman gaat niet aan de slag bij SBS 6. Het is ‘fake news’, zegt ze tegen Albert Verlinde die het nieuws gisteren verspreidde in Shownieuws. Dat is te lezen op haar Twitter-pagina. Albert riep dat Marianne naast onder meer Catherine Keyl een van de opiniemakers wordt in de dagelijkse vooravondshow Dit Vindt Nederland en aanvankelijk ontkende ze de berichtgeving niet. Tot nu. “Mama belt. Zelfs zij gelooft dit 👵🏻 Maar nee lieve mensen“, verduidelijkt de opiniediva.

Ze is er wel voor gevraagd, geeft Marianne aan. “Ik heb hier maanden geleden al voor bedankt bij SBS. Ik geloof niet in de opiniemakerij in dit soort tv-programma’s. Ik stopte om die reden ook al 3 jaar geleden bij WNL als ‘opiniemaker’.

Kennelijk vindt ze het format niet goed genoeg. “En dat is best jammer want ik hoop van harte dat er goede formats komen die de steeds groter wordende kloof tussen hardwerkend en weldenkend Nederland en de media gaat dichten“, legt ze uit.

Als SBS 6 met een format komt dat staat als een huis, dan is ze van de partij. “Aan zo’n format werk ik graag mee. Maar dan wel met inhoud. Niet door hoepeltjes springend.”

Dit Vindt Nederland met presentatrice Natacha Harlequin gaat volgende week maandag van start in de vooravond van SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen