Jort Kelder bevestigt: ‘Eerste Op1 al op 3 september’

Jort Kelder bevestigt dat hij aan de slag gaat bij de talkshow Op1. Hij volgt Sander Schimmelpenninck op, die deze week zijn laatste uitzending beleeft. Dat heeft hij laten weten aan De 538 Ochtendshow. De naam van Jort lekte al uit bij RTL Boulevard, maar het was nog niet bevestigd. Nu komt de presentator zelf met die bevestiging: hij begint volgende week donderdag al, op 3 september. Hij zal de uitzendingen samen met Welmoed Sijtsma presenteren; zij blijft wel gewoon zitten.

538-sidekick Jelte van der Goot heeft contact gehad met Jort, omdat hij hem vanochtend eigenlijk in de ochtendshow wilde hebben.

Jelte heeft nieuws. “Ik kan dit verhaal wel bevestigen. Dat is grappig. Ik heb hem gisterenavond geappt van: ‘Jort, zou je morgenochtend in het programma willen?’

Daarop stuurde Jort de bevestiging. “Toen kreeg ik van hem terug dat het vanmorgen niet zou gaan lukken om te bellen, maar dat hij het wel leuk zou vinden om te bellen op de dag dat hij begint en dat is op 3 september.”

Jort geeft hier gewoon aan dat het zo is, dat klopt.”

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen