Herman Brusselmans ontslagen, nog één haatcolumn

Nieuwe Revu stopt met de haatcolumn van Herman Brusselmans na zijn omstreden stukjes over zangeres Shirma Rouse en prinses Amalia. Die primeur meldt Privé-baas Evert Santegoeds, die de schrijver vorige week een schoft noemde, op de Telegraaf-site. Herman schrijft in Nieuwe Revu elke week een andere bekende vrouw volledig de grond in. Hij heeft zijn laatste stuk inmiddels ingeleverd en die verschijnt morgen. “Wie daarin het lijdend voorwerp is, blijft nog geheim.”

Volgens een woordvoerder van Nieuwe Revu zat het al even in de planning te stoppen met de bijdragen van Brusselmans. “De commotie die ontstond en die zijn weerslag had op het blad en Uitgeverij Pijper zouden een en ander wel hebben bespoedigd“, weet Evert.

De columns van Herman hebben Nieuwe Revu veel negatieve media-aandacht opgeleverd. Gisteren zat Shirma Rouse nog in de talkshow van Eva Jinek om te vertellen wat het stukje met haar gedaan heeft. Het deed haar vooral pijn toen ze erachter kwam dat Nieuwe Revu dit faciliteerde.

Shirma Rouse werd door de redactie als eerste op de hoogte gebracht van het besluit hem de laan uit te sturen“, weet Evert.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen