Linda de Mol appt regelmatig met Wendy van Dijk

Linda de Mol appt vaak met de andere sterren van Talpa over de voortgang van familiezender SBS 6. Ze zit in een appgroep met onder meer Wendy van Dijk en Winston Gerschtanowitz. Dat heeft ze gisteren gezegd in RTL Boulevard. Het is vrij gênant dat SBS 6 nog altijd zo beroerd scoort, ondanks een bataljon aan zogenaamde A-sterren en een eigenaar die zijn hele zwembad kan vullen met eurobiljetten. Toch houdt Linda de moed erin; volgens haar gaat het zo slecht nog niet.

Er is volgens Linda sprake van hoogte- en dieptepunten. “Het gaat met ups en downs, denk ik, maar meer up dan down, want als je kijkt naar het gemiddelde, dan is het toch echt wel langzaam en steady aan het stijgen.

Naast de shows van Linda zelf, die over de Meilandjes en die van Frank Visser, zijn er nauwelijks echt grote hits op SBS 6. “Van sommige dingen denk ik: dat had wel iets meer gekund, of: goh, wat gek dat het helemaal niet aanslaat. Bij andere dingen denk je ineens: oh, dat gaat toch hartstikke goed!

Wendy

Bij SBS zit men niet in zak en as, meent Linda. “Ik vind de sfeer heel erg leuk, omdat we met z’n allen iets hebben van: goh, het moet toch lukken om dat marktaandeel iets omhoog te krijgen met z’n allen.”

Er is een gezellige appgroep met Talpa-sterren. “We appen veel met elkaar, met Wendy, met Winston, met andere presentatoren. Dat is ontzettend leuk.”

Linda en Wendy kunnen het een stuk beter met elkaar vinden sinds ze in Chantal Janzen een gemeenschappelijke rivaal hebben. In de ruzie tussen Chantal en Wendy, koos Linda partij voor Wendy.

Portugal

Linda kan er weer met volle energie tegenaan. Ze heeft even goed bijgetankt in Portugal. “Ja, heel leuk. We zijn op een gegeven moment wel met de hele familie bij elkaar geweest. Johnny met z’n kleintjes, m’n broer, m’n schoonzus, dat was hartstikke leuk.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen