Jinek-kijkers zien Glen Faria aan voor Akwasi

Rapper Akwasi is veel aangesproken op de donderdagaflevering van Jinek. Veel kijkers zagen Glen Faria voor hem aan. Dat vertelt het muzikaal talent, dat onder vuur ligt sinds zijn gewelddadige uitspraken over Zwarte Piet, op Twitter. Glen zat samen met Glennis Grace aan tafel om te praten over racisme. Sommige kijkers stuurden vervolgens reacties naar de socialkanalen van Akwasi. Hij publiceerde ze enigszins verbaasd in zijn Insta-stories en wees men erop dat hij niet Glen Faria is.

Akwasi werd er veel op aangesproken, zegt hij. “Ik heb superveel liefde voor Eva maar dat was ik dus niet. dat was Glen Faria. Stop aub ✋🏿 met je adviezen en je berichten in m’n inbox, I have really long hair and I really don’t care.”

Het lijkt wel of witte mensen zwarte mensen niet uit elkaar kunnen houden, zegt Akwasi. “Het was ook geen Kenny B en ook niet Seedorf uit de jaren ‘90. Gewoon die zanger c.q. allround superheld wiens hits en deuntjes al veel te lang in je hoofd hebben gezeten of nog zitten.

Is hij boos of woest? “Ik ben niet boos of woedend hierom. op de dag dat je mij boos ziet, maakt tjeerd wil’der de beste jollof rice van het hele land. of doet hij met cherry boutit mee aan de ramadan. that is certainly not gonna happen. 🧢🧢🧢🧢

“Ik verwar Nick nog steeds met Simon, trouwens.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen