‘Jantje Shit’ verwacht geen tweede tv-ruzie met Ali B

Jan Smit verwacht niet dat hij als de nieuwe coach van The Voice of Holland in een televisieruzie met collega Ali B zal belanden, ondanks hun roerige verleden. Dat heeft hij gisterenavond gezegd in RTL Boulevard. De onderhuidse spanningen tussen Ali B en Jan Smit kwamen in 2004 tot een hoogtepunt toen ze allebei meededen aan de Chazia Mourali-hit De Zwakste Schakel. Ali B probeerde Jan destijds uit het programma te stemmen, maar schreef niet Jan Smit op zijn bordje, maar Jantje Shit.

Waarom deed hij dat? “Dit was mijn eerste televisieoptreden. Er was iets gebeurd achter de schermen en daar was ik niet van gediend“, reageerde Ali vorig jaar, vijftien jaar na dato, in Jinek.

Er zit toch nog een beetje klein zeer bij Ali. “Jantje had iets gedaan waar ik nog steeds achter sta dat het niet goed was. Hij behandelde mij niet goed en ik kon dat niet professioneel verwerken, want ik was nog een amateur. En het is toch een hilarisch bordje?

Inmiddels is de kwestie volgens Ali opgelost. Sterker nog: ze hebben vorig jaar samen een single gemaakt. “Zeker, we zijn verder.

Maar hoe gaat het als ze straks dagenlang bovenop elkaar zitten? Jan Smit over zijn collega-coaches: “Ik ken ze allemaal, dus ik verwacht geen hoogoplopende ruzies. Ik ben geen type dat ruzie zoekt, nee.”

En in het AD voegt hij toe: “Ik ken ze alle drie, het zijn stuk voor stuk kanjers. Elke coach is uniek en heeft een eigen aanpak. Uiteindelijk zit ik er om de talenten te helpen, niet mezelf. En ik heb ook geen fittie met iemand, dus ik ga er blanco in.

Lees ook: Jan Smit vervangt Lil’ Kleine in The Voice of Holland (gisteren)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen