Ordinair: Quinty Trustfull fietst rond met Ikea-tas

De achterban van Quinty Trustfull is erg verbaasd over een story die ze heeft geplaatst op Instagram. De tv-societyster fietst daarop door Amsterdam met een blauwe Ikea-tas, alsof ze een gewone vrouw is zonder status. Haar volgers wezen haar idool er snel op of ze dat wel doorhad. “Heb je nou een Ikea-tas op je rug? 😉😅“, zei ene Malinda bijvoorbeeld. Volgens Quinty heeft ze ‘heel veel’ reacties gekregen over de ordinaire Ikea-tas, maar ze schaamt zich er helemaal niet voor.

Status of niet: Quinty vindt het gewoon een praktische tas, geeft ze aan. “Zoveel DM’s gekregen of ik nou met een Ikea-tas op mijn rug fiets..!? Yep! HAHAHAH super handig en kunnen megaveel schoenen in. 😅🤣

Malinda vindt het achteraf gezien eigenlijk ook wel stoer dat iemand zoals Quinty gewoon met een Ikea-tas fietst. “Is toch fantastisch! Een vrouw die eigenlijk alles zou kunnen kopen in de PC aan prachtig mooie designtassen, rijdt gewoon heerlijk op een fiets met een Ikea-tas 😂. Heerlijk ben je”, zegt ze in een privébericht aan Quinty, dat Quinty in haar stories heeft geplaatst zodat iedereen kan zien hoe gewoon ze is gebleven.

Het is overigens wel knap dat Quinty door Amsterdam kan fietsen met een megagrote tas vol schoenen. Caroline Tensen had tot 2022 met een gehavend gezicht in Eén tegen 100 gestaan.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen