Twijfel over opvolgers Frank en Rogier: ‘Wéér nichten’

Er heerst her en der wat twijfel over de keuze van SBS 6 om Frank Jansen en Rogier Smit bij Paleis voor een Prikkie te laten vervangen door een ander hysterisch homokoppel: de ON’ers Brian en Peter. Tv-kenner Rob Goossens was gisteren het meest kritisch en wel in RTL Boulevard. “Ik vind het een heel klein beetje armoedig dat ze dachten: Frank en Rogier weg, dan halen we twee hysterische nichten ervoor terug. Zo komt het toch een beetje over“, zo liet hij weten.

Rob vraagt zich af of SBS 6 hier goed aan doet. “Paleis voor een Prikkie was echt voor Frank en Rogier ontwikkeld. Ik snap wel dat SBS 6 nog wat wil, want het was gewoon een megasuccesvol programma.

Brian en Smit hadden zélf ook twijfels, vertelde Bart Ettekoven, die bevriend met hen is, in Shownieuws. “Ze hadden er zelf ook wel vraagtekens bij. Ze hebben ook tegen de producent gezegd: ‘Moet je nou wel weer met twee nichten ditzelfde programma gaan doen?’ Dan is de vergelijking helemaal snel gemaakt.

Patty Brard vindt het vooral jammer dat zíj het niet is geworden. “Ik had dit programma zo graag willen doen. Ik heb zelfs een draaidag samen met Richard Groenendijk gedaan om te kijken of die klik er is. Nou, die klik tussen ons is er zeker wel. We hebben echt een topdag gehad, maar we hebben meer voor onszelf geshopt dan voor die mensen geloof ik. Maar ze wilden in principe een onbekend duo hebben.

Bart wist overigens niks van deze presentatieklus van Brian en Peter. “Voor mij zijn ze zeker niet onbekend, nee. Het is een goede vriend van mij uit Brabant. Hij zei: ‘We moesten echt onze tong afbijten.’ Fijn dat ze me zo vertrouwen, hè?

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen