‘Dit is Linda de Mols eerste flater als Net5-baas’

Tv-journalist Rob Goossens van De Telegraaf vindt het een flater van Linda de Mol dat ze als creatief directeur van Net5 in zee is gegaan met botoxbaron Diana Gabriels. Dat laat hij weten in zijn column in de krant. De Mol heeft Gabriels een eigen show gegeven: die zesdelige serie gaat vanavond in première. Die botoxshow is onhandig, vindt hij. “Linda zelf mag dan wel het een en ander hebben laten doen, haar medium straalt in alles de boodschap uit dat iedereen mooi is zoals ze zijn.

En dat terwijl Gabriels iedereen botox, fillers en siliconen aanpraat. “Des te pijnlijker vind ik het feit dat de zender voor Plastisch fantastisch heeft aangeklopt bij Diana Gabriels, een beautyconsulente die zelf nog geen naald mag vasthouden omdat ze er niet voor doorgeleerd heeft.

Gabriels is vooral bekend vanwege haar samenwerking met realitysterren. In ruil voor online aandacht geeft ze hen nieuwe billen of lippen cadeau. Zo zit onder meer Samantha de Jong bij haar kliniek.

De echte sterren willen echter niks met Gabriels en haar bedrijfje te maken hebben“, aldus Goossens, wijzend op haar ruzie met onder andere Marc van der Linden en Patty Brard. Zij beschuldigden haar van het misbruiken van hun portret.

Goossens: “Ik vrees dan ook dat dit de eerste flater is van Linda als zendermanager.”

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen