Zoon Michael Jackson voor eerst in Nederlandse media

Geplaatst op do 06 aug 2020 om 15:30

Prince Jackson, de zoon van poplegende Michael Jackson, heeft voor het eerst een interview gegeven aan een Nederlands medium. Hij is geïnterviewd door RTL Boulevard. Dat was gisterenavond te zien in de uitzending op RTL 4. Hoewel de Jacksons niet zo gek zijn op de media, is het Boulevard toch gelukt om een Skype-gesprekje te regelen. Prince had namelijk een werkdingetje te pluggen en dan vindt hij het niet zo’n probleem om wat interviews te geven.

Boulevard-host Vivienne van den Assem: “De kinderen van Michael Jackson hebben al vanaf hun geboorte een haat-liefde-verhouding met de spotlights en de pers, maar om te vertellen over de videoclip die hij voor zijn zus Paris heeft gemaakt, wil de oudste zoon Prince wel een uitzondering maken voor een interview. Nog nooit eerder sprak hij met de Nederlandse pers, maar nu wel. Exclusief met RTL Boulevard.”

Prince heeft iets muzikaals gedaan voor zijn zusje. “Ik heb een grote naam om eer aan te doen. Als je Michael Jackson hoort, hoor je z’n zoon. Het zal zeker interesse wekken. M’n vader heeft de deur opengedaan, maar ik ben erdoorheen gestapt. Ik vind het belangrijk om mijn eigen weg te gaan en het zelf te doen.”

Hij prees zijn vader ruimhartig. “Mijn vader is de grootste entertainer ooit. Als kind leek het een familiebedrijf. Ik had heel graag met mijn vader gewerkt.”

Het Boulevard-item kunt u hier bekijken.

Foto: RTL
34 Reacties op “Zoon Michael Jackson voor eerst in Nederlandse media”


 1. ZeerNetteDame

  Als dat de biologische zoon van Michael Jackson is dan eet ik mijn Louboutin pump op. Het lijkt eerder geadopteerd uit een aftands weeshuis in Oekraïne. Mist de looks en het talent om een ster te zijn. Misschien plastische chirurgie nemen en op een buitenaards wezen gaan lijken, net als ‘papa’.

 2. Piet Patat

  Is dit de zoon van een van de kinderen die Michael heeft misbruikt?

 3. NYS

  Dit is overduidelijk niet zijn zoon, maar een adoptiekind.

 4. karin

  Michael had toch een blonde blanke ‘vriendin’ volgens mij zijn de kinderen van hun beiden, zij was een soort van draagmoeder toch. Dus niet zo gek dat ze er zo uit zien. Misschien was het wel niet zijn zaad maar heeft hij een donor gebruikt en die vriendin dan, wie zal het zeggen.

 5. Pàkme van Agteren

  Prachtig halfbloedje!

 6. Patty Poep

  De ironie.
  Ik poep in m’n broek van het lachen.

 7. Curryworst

  Duidelijk kinderen van Michael Jackson.
  Je ziet toch echt nog wel Afr ikaanse uiterlijke kenmerken. Hahaha. Not.
  De geruchten zijn niet voor niets zo hardnekking dat het za ad afkomstig is van de toenmalige arts.
  Wordt tijd dat ze eens een DNA testje doen.

 8. q8

  roomblank. ??? hoe kan dat,?
  vergissing van de (sperma)bank ???

 9. Mathilde

  Hij heeft wel wat weg van Aran Bade .

  Beide kwispelhondjes van de ……

 10. Pajs

  Arnold Klein lijkt de vader te zijn.

 11. Wendy's dealertje

  Zoon van Michael Jackson en welke andere man?

 12. Lies

  @Wendy’s dealertje: vraag even aan Xander en Erland hoe dat precies werkt?

 13. Gerard Cocks

  Zeker niet de biologische zoon van die pedopopster. Maar ach, laat het mannetje in de waan.

 14. gerard

  Het is helemaal geen geheim dat Prince geen biologische zoon is van Jackson, dumbo´s. Alleen Blanket is dat.

 15. Lies

  @gerard: ja joh, Blanket lijkt helemaal niet op zijn Mexicaanse bodyguard en moonwalkt zo de kamer uit….. who cares anyway?

 16. Piet de Zwarte

  Michael Jackson ging ook van roetzwart naar spierwit…..dat was ook een wonder….

 17. Kamelot

  Bek houden Pieterman!

 18. Arie Schoenlepel

  Michael Jackson was een geadopteerde zoon. Was eigenlijk een blank jochie die ze hadden gevonden in de upper east side en paar blocken meegesleept naar Harlem. Daar opgevoed tussen troep en afval. Daar kwam ie zwart onder vandaan. De laatste jaren had ie genoeg centjes om goede zeep te kopen en toen werd ie weer opnieuw blank. Toch??

 19. SL

  Ook echt geen enkel Afro-Amerikaans uiterlijk kenmerk te bekennen hahaha wat een grap dit!

 20. Høken = Normaal

  Kiek Uuuut!!!

 21. AlexF

  Ach laat die jongen toch, als hij zegt dat hij de zoon is van. Qua wetgeving is dat zo geregeld.

  Qua biologisch was het anders geregeld. dan was de donor Michael Jackson’s dermatologist, Arnold Klein

 22. jew

  Zijn moeder is joods, gelukkig.

 23. Sanne

  Wat een rare reacties hier, dus stel als het idd niet zijn biologische vader is, maar de enige opvoeder die hij kent is michael jackson mag hij hem niet z’n vader noemen, dus alle ouders die kinderen hebben geadopteerd of via zaad donor of whatever een kind hebben, moeten hun kinderen dus leren heb geen papa of mama te noemen want nee ben immers alleen een opvoeder geen ouder, mensen ga je schamen deze jongen heeft z’n vader/opvoeder erg vroeg verloren probeert iets van z’n leven te maken is erg trots op z’n pa en jullie maken hem belachelijk. Erg stoer hoor.

 24. Sookie Stackhouse

  Ik denk dat alle kinderen van Debbie Row zijn met een zaaddonor.

 25. JIM

  Of Debbie Row ging geregeld vreemd?

 26. Snorlax

  @Sanne

  Nee, je snapt heus wel wat iedereen hier bedoelt. In deze situatie doet de hele familie Jackson alsof zijn kinderen echt biologische van hem zijn, en dat is overduidelijk niet het geval. Als ze er gewoon voor uit zouden komen dat dat niet zo was zou niemand zeggen dat het dan z’n vader niet is.

 27. Annie van Achteren

  Wat lijkt zij op d’r vader he?

 28. Valereo

  Als ik de reacties lees dan denk ik waar bemoeien jullie je mee volgens mij hebben jullie zelf totaal geen leven wie zegt dat jullie vader de echte vader is meschien heeft jullie moeder weleens de hoer gespeeld wie zal het zeggen stelletje mongolen

 29. Daaron-Vex

  Kind lijkt kwartbloed.

 30. Merel

  Wat is er toch mis met mensen? Het is MJ zijn zoon, klaar. Prince zijn vader had Vitiligo. Dus zijn kind miss ook, Icm een blanke moeder is hij niet zwart nee. Moeilijk he? Stelletje trieste figuren….

 31. Bert

  Wat een hatelijke reacties, nooit bewezen en ook nooit voor bestraft, maar de reacties hier zijn van mensen wat in een sprookjeswereld leven, M.J. Had een draagmoeder zij is blank en blond, ja dus het is mogelijk dat deze gene overheersen en een van de kinderen blank is, hier lees je alleen dommigheid jaloezie en afgunst van de meeste antwoorden, volgens mij heeft het virus jullie hersens opgevreten

 32. JAME

  Is zijn zoon niet, hoe kan hij nu wit zijn.

 33. FUPEDOLOVERS

  Wie is er nou triest, agressief worden en pedofielen beschermen, branden in de hel is nog te goed voor jullie.

 34. Matthijs

  🤦‍♂️ Michael HAD Vitiligo, een ziekte waardoor de pigment van je oorsprongelijke huid weg gaat waardoor je blank wordt. Is bewezen. Dat betekend niet dat zijn ras veranderd! Hij is heel zijn leven een Afrikaanse Amerikaan geweest. Hij is trots op zijn ras! Michael is 2 keer vrijgesproken en 10 jaar in de gaten gehouden door de FBI. De FBI zei dat er niks aan de hand was. Kinderen met een blanke moeder en een donkere vader kunnen blank zijn, ga het eerst uitzoeken voordat je je mond open trekt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.