Zoon Michael Jackson voor eerst in Nederlandse media

Prince Jackson, de zoon van poplegende Michael Jackson, heeft voor het eerst een interview gegeven aan een Nederlands medium. Hij is geïnterviewd door RTL Boulevard. Dat was gisterenavond te zien in de uitzending op RTL 4. Hoewel de Jacksons niet zo gek zijn op de media, is het Boulevard toch gelukt om een Skype-gesprekje te regelen. Prince had namelijk een werkdingetje te pluggen en dan vindt hij het niet zo’n probleem om wat interviews te geven.

Boulevard-host Vivienne van den Assem: “De kinderen van Michael Jackson hebben al vanaf hun geboorte een haat-liefde-verhouding met de spotlights en de pers, maar om te vertellen over de videoclip die hij voor zijn zus Paris heeft gemaakt, wil de oudste zoon Prince wel een uitzondering maken voor een interview. Nog nooit eerder sprak hij met de Nederlandse pers, maar nu wel. Exclusief met RTL Boulevard.”

Prince heeft iets muzikaals gedaan voor zijn zusje. “Ik heb een grote naam om eer aan te doen. Als je Michael Jackson hoort, hoor je z’n zoon. Het zal zeker interesse wekken. M’n vader heeft de deur opengedaan, maar ik ben erdoorheen gestapt. Ik vind het belangrijk om mijn eigen weg te gaan en het zelf te doen.”

Hij prees zijn vader ruimhartig. “Mijn vader is de grootste entertainer ooit. Als kind leek het een familiebedrijf. Ik had heel graag met mijn vader gewerkt.”

Het Boulevard-item kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen