Evert Santegoeds wekt ergernis met ‘Nederland weer bij’

Nog nooit kende een tv-programma een afsluiter die zo vol overschatting zit als die van Shownieuws. “Nederland is weer bij“, zegt Evert Santegoeds steevast nadat hij wat afgeleefde shownieuwtjes over Sylvie Meis, André Hazes jr. en Connie Witteman heeft voorgelezen. Wat is dit voor iets aanmatigends? Is Nederland ‘weer bij’ als we weten welke kleur de poederkwast van Sylvie heeft en waar André zijn volgende scharrel heeft opgegraven? Niet echt dus. Ook op de socials ergert men zich.

De ergernis over deze opgeblazen afsluiter van Evert heeft ook Patty Brard bereikt. Eén van haar volgers laat Patty weten dat Evert er echt eens mee moet stoppen.

Deze mevrouw Van Erkel laat Patty weten: “Mooi, heb gekeken en van genoten maar heb een vraagje. Kan Evert Santegoeds misschien stoppen met steeds op het eind te zeggen van: Nederland is weer bij. Ben dat echt wel beu hoor.

Patty reageert er als volgt op: “😂😂😂

Een ander stelt dat de microfoons snel dichtgedraaid moeten worden na de afsluitende woorden van de presentatrice. “Sport van maken, op tijd die knop drukken, elke keer dat het niet lukt (wat aannemelijk is) een euro in de pot, gegeven moment kun je uit eten en proost je op Evert voor de leuke avond.

Evert wordt volgende maand 59 jaar. Volgens collega Guido den Aantrekker is de fut er een beetje uit bij Evert.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen