Mark Rutte schrijft brief terug aan Linda de Mol

Mark Rutte heeft interesse om aan het eind van het jaar aan te schuiven in Linda’s Wintermaand, de nieuwe wintervariant op haar vroegere talkshow Linda’s Zomerweek. Hij heeft alleen nog niet definitief toegezegd, vertelde Linda de Mol gisterenavond in Shownieuws. Linda zou het geweldig vinden. “Ik hoop natuurlijk heel erg dat Mark Rutte te gast wil zijn, dat lijkt me fantastisch. Ik heb een brief geschreven en een keurige brief teruggekregen“, aldus de 56-jarige presentatrice.

Mark liet aan Linda weten dat hij er best zin in heeft. “We houden het zeker in gedachte, maar het is pas augustus en we weten natuurlijk niet hoe de wereld eruitziet in december“, schreef hij aan haar.

De premier doelt natuurlijk op de coronacrisis. Linda: “Maar ik heb goede hoop dat hij komt. Dat zou ik echt heel erg leuk vinden.”

Een aantal andere gasten is al wel vastgelegd. “Ik heb al een aantal hele leuke grote namen die ja gezegd hebben en waar ik heel blij mee ben, maar dat ga ik nog niet verraden. Pas als het hele rijtje compleet is zal ik zeggen wie er komen.”

Chocomel

Het is voor het eerst dat Linda met een wintervariant van Linda’s Zomerweek komt. “Ik kan me er nu al op verheugen hoe dat eruit gaat zien met berenvelletjes, chocomel, gepofte kastanjes en geweien aan de muur. Zo stel ik me het een beetje voor.

Waarom heeft ze dit jaar geen Linda’s Zomerweek gedaan? “Ik deed altijd de zomerweek, maar nu was dat middenin de lockdownfase toen ik het op had moeten nemen, dus dat hebben we verschoven naar de winter. Daar verheug ik me heel erg op, ik heb al een paar leuke namen.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen