Özcan Akyol blijft met handen van Catherine Keyl af

Özcan Akyol heeft een topgast gestrikt voor de seizoensopener van De Geknipte Gast 2: niemand minder dan Catherine Keyl gaat volgende week dinsdag in zijn kappersstoel zitten. Dat heeft BNNVARA laten weten. Vanwege het coronavirus en het toegenomen aantal besmettingen zal Eus zijn schaar voorlopig nog laten liggen, net als in de laatste zes afleveringen van het vorige seizoen. Dat betekent dat Catherine geen beurt zal krijgen van Özcan, maar dat ze wel gezellig gaan kletsen.

Het decor blijft de kapperszaak van Özcan. “Na een zeer goed ontvangen eerste seizoen keert het interviewprogramma De Geknipte Gast terug op televisie. Elke week nodigt hij een prominente Nederlander uit in zijn kapperszaak.

Naast Catherine Keyl komen komend seizoen ook Sinan Can, Matthijs van Nieuwkerk, Midas Dekkers en Dilan Yurdakul langs om plaats te nemen op de kappersstoel.

Eus is blij dat hij weer gasten mag ontvangen: “Na al die mooie reacties op de eerste reeks kijk ik echt uit naar dit vervolg. We hebben een aantal zeer memorabele gesprekken in de kapperszaak gevoerd. Ik hoop dat het dit jaar weer zo goed uitpakt.”

De Geknipte Gast is vanaf dinsdag 1 september twaalf weken lang te zien bij BNNVARA om 21.05 uur op NPO 2.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen