Eén BLVD-ster zonder Wikipedia-pagina: Rob Goossens

Rob Goossens is de enige ster van RTL Boulevard zonder een eigen Wikipedia-pagina. Het lijkt er dan ook op dat hij nog steeds niet écht is doorgebroken. Dat blijkt uit de zoekfunctie van de vrije encyclopedie. Er bestaat wel een Rob Goossens-pagina op Wikipedia, maar die gaat over een Belgische dichter, schrijver en kunstenaar en dus niet over de tv-deskundige die zelf tv-ster wil worden. En dat terwijl de door hem verdrongen tv-experts Ron Vergouwen en Aran Bade er wél een hebben.

Het is een pijnlijke toestand voor Rob. Hij is tegenwoordig de enige showbizzkenner van RTL Boulevard en daardoor feitelijk de nieuwe Albert Verlinde, maar een eigen Wiki zit er dus nog steeds niet in.

Vrijwel alle Boulevard-gezichten hebben een eigen Wiki, van Arno Kantelberg tot Fatima Moreira de Melo en van Viviënne van den Assem tot Veronica van Hoogdalem. Zelfs mindere goden als Jamie Trentité hebben een eigen pagina.

Maar Rob dus niet. Slechts twee andere deskundigen die af en toe te zien zijn in Boulevard hebben geen eigen Wiki, namelijk advocates Mariëlle van Essen en Clarice Stenger.

Door het gebrek aan een eigen Wikipedia-pagina ontbreekt er in het online domein essentiële informatie over deze Boulevard-ster. De mensen moeten zich tevreden stellen met zijn Instagram-pagina en die van zijn cavia’s.

Update 10.08 uur – Naar aanleiding van dit nieuwsartikel heeft gebruiker ‘Haario’ zojuist een Wikipedia-pagina aangemaakt voor Rob Goossens. “Rob Goossens is een Nederlands journalist. Hij is verbonden aan De Telegraaf als mediaverslaggever en is regelmatig te zien als deskundige in RTL Boulevard“, is daarop te lezen.

Lees ook: Cavia’s Rob Goossens hebben eigen Instagram-pagina (24 juli)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen