Eén BLVD-ster zonder Wikipedia-pagina: Rob Goossens

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 9:50

Rob Goossens is de enige ster van RTL Boulevard zonder een eigen Wikipedia-pagina. Het lijkt er dan ook op dat hij nog steeds niet écht is doorgebroken. Dat blijkt uit de zoekfunctie van de vrije encyclopedie. Er bestaat wel een Rob Goossens-pagina op Wikipedia, maar die gaat over een Belgische dichter, schrijver en kunstenaar en dus niet over de tv-deskundige die zelf tv-ster wil worden. En dat terwijl de door hem verdrongen tv-experts Ron Vergouwen en Aran Bade er wél een hebben.

Het is een pijnlijke toestand voor Rob. Hij is tegenwoordig de enige showbizzkenner van RTL Boulevard en daardoor feitelijk de nieuwe Albert Verlinde, maar een eigen Wiki zit er dus nog steeds niet in.

Vrijwel alle Boulevard-gezichten hebben een eigen Wiki, van Arno Kantelberg tot Fatima Moreira de Melo en van Viviënne van den Assem tot Veronica van Hoogdalem. Zelfs mindere goden als Jamie Trentité hebben een eigen pagina.

Maar Rob dus niet. Slechts twee andere deskundigen die af en toe te zien zijn in Boulevard hebben geen eigen Wiki, namelijk advocates Mariëlle van Essen en Clarice Stenger.

Door het gebrek aan een eigen Wikipedia-pagina ontbreekt er in het online domein essentiële informatie over deze Boulevard-ster. De mensen moeten zich tevreden stellen met zijn Instagram-pagina en die van zijn cavia’s.

Update 10.08 uur – Naar aanleiding van dit nieuwsartikel heeft gebruiker ‘Haario’ zojuist een Wikipedia-pagina aangemaakt voor Rob Goossens. “Rob Goossens is een Nederlands journalist. Hij is verbonden aan De Telegraaf als mediaverslaggever en is regelmatig te zien als deskundige in RTL Boulevard“, is daarop te lezen.

Lees ook: Cavia’s Rob Goossens hebben eigen Instagram-pagina (24 juli)

Foto: RTL
21 Reacties op “Eén BLVD-ster zonder Wikipedia-pagina: Rob Goossens”


 1. Robbert

  Ik vind dit zo’n 1e klas flapdrol!

 2. De echte sterren zijn de dieren uit Burgers’ Zoo

  Die hebben geen Wiki nodig om kijkers te trekken

 3. Bart

  Het verschil tussen Rob Goossens met Ron Vergouwen en Aran Bade is dat de laatste twee wel deskundig zijn op het gebied van van media, show en entertainment. Rob Niet! Het is dan ook een raadsel waarom Rob avond aan avond mag staan blaten aan de desk bij Boulevard. Zeker na al die foute voorspellingen, open deuren en het nooit hebben van een primeur. Rob wordt daarom ook door niemand serieus genomen in het wereldje.

 4. Curryworst

  Wat een loser. Zelfs ik heb mijn eigen Wiki pagina:
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Curryworst

 5. Marcel

  Ik vind dit zo’n 1e klas flapdrol! Ongelooflijk dat hij avond aan avond bij Boulevard staat.

 6. Zomaar

  Zijn pagina wordt steeds weer verwijderd vanwege feitelijke onjuistheden.

 7. Stanislav

  Ik vind dit meer een persoon voor een wikipedia-vagina..

 8. Uuuh

  @ Bart

  Ik vind dat Rob het goed doet. Als je bedenkt dat de middelmaat op televisie al jaren regeert, met name in programma’s als Boulevard, dan doet Rob het helemaal zo slecht nog niet. Hij lepelt op wat hij moet oplepelen. Af en toe wat stuntelig maar dat vind ik eigenlijk wel weer charmant. Ik trek hem beter dan die Jekel, de Wild of Nicolai, maar wel graag zonder korte mouwtjes of broekjes. Sommige mensen kunnen sommige delen van zichzelf beter bedekken…..

 9. Ron

  Rob is druk bezig een pagina aan te maken.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Rob_Goossens_(journalist)

  Overigs, ‘journalist’. LOL

 10. Tjep

  Eensch met Bart.

  Wat doet die Rob daar?
  Hij zit er zo vaak naast…

 11. Ikke

  Geef nieuwkomers eerst eens een kans voor je het af kraakt er zijn er genoeg die er al langer zijn en er nog niks van brouwen

 12. Saskia

  Robje Goossens zijn bijnaam is vanaf heden Robjes Klutsknie.

 13. Saskia

  Kleuter Robje klutsknie heeft Wiki gelijk aangemaakt.

  Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 7 aug 2020 om 10:20.

 14. A. Tempelman

  Wow, indrukwekkend staaltje onderzoeksjournalistiek!

 15. Josje

  Zo’n kneus verdient geen Wikipedia pagina…

 16. q8

  ik heb 1 ding gemeen met rob,
  onze onderbroek,
  ECHT HEMA

 17. MC after dark

  Hahaha dit kan echt niet heur….

 18. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Beter toch? Ik vind het niet echt een eer om op wikipedia te staan, heel je privee en levensloop online in een of andere nietszeggende kut enclopedie

 19. Suckerpunch, de enige en de ekte!

  Beter toch? Ik vind het niet echt een eer om op wikipedia te staan, heel je privee en levensloop online in een of andere nietszeggende kut enclopedie. En die lui die die artikelen tikken zijn ook echt een stel kneuzen bijelkaar. Beweren continue dat “informatie vrij moet zijn”.

  NIKS MOET!

 20. tim

  Wow wereldnieuws wederom gebracht door MC

 21. Bart

  @Uuuh Rob zit er eigenlijk altijd naast en daarom hoort hij daar niet te staan. Daarbij is hij ook nog eens zeer onaangenaam om naar te kijken en te luisteren.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.