Cavia’s Rob Goossens hebben eigen Instagram-pagina

Juist nu Angela de Jong vier weken met vakantie is, probeert Rob Goossens meer en meer vat te krijgen op haar fanschare. Hoewel Angela nog altijd de meest invloedrijke tv-journalist is van het land, is Rob dankzij zijn baan bij RTL Boulevard de meest zichtbare geworden. Hij is druk bezig om zijn territorium verder uit te breiden: Rob had al een eigen Twitter-pagina en een eigen Instagram-pagina, maar nu hebben ook zijn cavia’s een eigen Instagram. Hun namen zijn Wally en Jacky.

Rob vindt het leuk om dit bij te houden. “Wij zijn nu een koppel waarvan de huisdieren hun eigen Insta hebben 🙈🙈🙈“, zegt hij.

Hij doelt op zijn Wit-Russische vriendin Veronica, die net als de cavia’s ook een eigen Instagram-pagina heeft. Zij houdt zich momenteel fanatiek bezig met de politieke onrust in haar vaderland.

Veel mensen dachten dat Rob homoseksueel is – de meeste mannen aan de Boulevard-desk zijn toch een beetje zijig – maar hij is dat dus niet. Eerder kwam ook Diederik Jekel al uit de kast als heteroseksueel.

Rob en Veronica zijn al vele jaren samen met elkaar. Ze leiden een gelukkig leven in Amsterdam Nieuw-West. Momenteel zijn ze druk bezig met het afkopen van hun erfpacht.

De Instagram-pagina van Rob Goossens vindt u hier. De foto met zijn cavia’s vindt u onderstaand.

 

View this post on Instagram

 

Jacky is growing steadily 🥰

A post shared by Wally & Jacky (@the.wheek.edition) on

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen