Dyantha Brooks in de bres voor geplaagde manager

Geplaatst op vr 14 aug 2020 om 9:25

Dyantha Brooks springt in de bres voor haar geplaagde manager René Smit van het artiestenbureau The Right Place. Hij is eerlijk en transparant. Dat zegt de Shownieuws-presentatrice in een bericht op Instagram. Naast wat B-artiesten van televisie, managet René ook voetballer Nathan Rutjes, maar het tijdschrift Voetbal International zette gisteren helder uiteen dat hij dat niet bepaald kundig doet. Vervolgens noemde Humberto Tan hem daarna ook nog eens een slechte manager.

Dyantha is echter wel tevreden over de managementkunsten van René. Om hem een hart onder de riem te steken, plaatst ze een foto met haar manager en daarbij een opbeurende tekst.

Het Shownieuws-talent: “Management vinden is makkelijk. Maar eerlijke, transparante en mooie mensen vinden die samen willen winnen, is heel lastig. Ben ik even blij!

Op de foto staat ook Mijke Paehlig, de manager van Humberto Tan. Wat het trio met elkaar te bespreken had is onduidelijk.

Lees ook: Humberto Tan haalt uit naar BN’er-manager René Smit (gisteren)

Foto: Instagram
11 Reacties op “Dyantha Brooks in de bres voor geplaagde manager”


 1. Petronella

  Achter de rug mensen uit maken is typisch diva gedrag van C ster RTL Humberto Tan

 2. Curryworst

  Dus de manager en ex-manager van Humberto Tan hebben samen iets te bespreken? Spannuuund.
  En waarvoor heeft Dyantha nu een manager nodig? Zo druk heeft ze het toch ook niet met klussen. Ach, ik begrijp het al. Het komt zo interessant over als je zegt dat je het eerts met je manager moet bespreken.

 3. Vanish

  Wij van van vlekkenspecialist Vanish adviseren om niet, ik herhaal: NIET!, in deze vlek te wrijven!

 4. Peter de Koning

  Shownieuws is inmiddels een BN wit was machine geworden. Iedereen die in kwaad daglicht staat gaat door de wit was straat zoals Dave, Hazes en nu weer deze manager. Doorzichtig en transparant voor ons de kijker. Dat Shownieuws is er trouwens niet beter op geworden met de nieuwe opstelling.

 5. John

  Curryworst,

  Weet jij wat zij allemaal doet?
  Wat jij doet weten we ook niet, misschien werk jij wel nooit!

 6. henkie

  The right place ook , wie verzint zo’n naam.

 7. BushBush

  Ik sta er versteld van dat Dyantha niet als visverkoopster op de markt is geeindigd. Dat meisje sprak voorheen toch plat Amsterdams?

 8. Teuntje

  Weer zo een anus likker

 9. MediaPrak

  Rene Smit en The Right Place.. Hij wilde fuseren met het management buro van Frank B(orde) Wisse(r). Ging ook al niet door. Dit is echt zo’n ongehoorde F***rol. Van Warner Basart t/’m RTL. Lange rij van mislukkingen Loopt nu de hele dag met ’n mobiel aan z’n oor door Adam Zuid en Hillywood. Het levende bewijs dat je van teveel GSM straling je haar en je verstand kwijtraakt.

 10. AxelF

  Die mensen zeggen me niks. Weet er niks van en niet geïnteresseerd.

 11. Ikke

  Waarvoor heeft iedereen tegenwoordig een manager nodig, kunnen de BN-ers niet voor zichzelf op komen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.