Airen Mylene: ‘Bridget Maasland is echt naïef’

Shownieuws-ster Airen Mylene vindt dat Bridget Maasland ongelooflijk naïef is geweest tijdens haar avontuurtje met André Hazes jr. Dat geeft ze aan in gesprek met de Weekend. Na maandenlang iedere poep en scheet van hun datingavontuur te hebben gedeeld op Insta, begon Bridget na hun break-up met een boze vinger naar de media te wijzen. Die zouden hun relatie hebben verkracht door over al die Insta-poepjes en -scheetjes te berichten. Dan weet je niet hoe het werkt, zegt Airen.

Airen vindt het heel naïef van Bridget. “Ik zie het zo: als er heel veel aandacht voor je is in goede tijden, des te meer aandacht is er in slechte tijden. Dat is heftig, maar zo werkt het nu eenmaal in de showbizz.

Als presentatrice van RTL Boulevard moet Bridget dat als geen ander weten, vindt Airen. “Het is nogal naïef om te denken dat ze je op de slechte momenten ineens met rust zullen laten of dat mensen daar niets van zullen vinden.

Al aan het begin van de Brazes-affaire keek Airen er met argusogen naar. “Ik dacht al snel bij André en Bridget: gaat dit wel werken? Het ging zo ontzettend hard, snel en stormachtig tussen die twee.

Vanuit professioneel oogpunt vond Airen het leuk dat André en Bridget hun relatie zo in de openbaarheid gooiden. “We kregen ook de mogelijkheid om er volop van te smullen, want werkelijk álles lieten ze op hun sociale kanalen zien, zéker in het begin.

Foto: SBS, RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen