Daphne Deckers verhult onvoldoende voor nieuwe film

Geplaatst op wo 12 aug 2020 om 10:10

Uitlichten wat jezelf de hemel in prijst en wegpoetsen wat negatief is: het is BN’er-eigen. Daphne Deckers heeft er ook een handje van, zo is vandaag te zien in haar Insta-stories. Ze toont een screenshot waarop te zien is dat haar nieuwe film Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn na Trolls de best bezochte bioscoopfilm is. Om dat te verduidelijken, heeft ze een roze cirkel om haar film getekend. En die cirkel doorkruist niet geheel toevallig het rapportcijfers van deze film: een onvoldoende.

Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is de zoveelste Nederlandse romcom. Het is dertien-in-een-dozijn en daar wordt de film dan ook naar beoordeeld: op IMDB geeft men een 5,9. Net een onvoldoende dus.

Geen leuk rapportcijfers voor Daphne en die moffelt ze op deze manier handig weg in haar Insta-stories. Wat overblijft is volgens Daphne het overweldigende succes van de film.

Daphne: “Best bezochte film voor volwassenen van de afgelopen week. Heb jij hem al gezien?

Ze raadt mensen sowieso aan om met dit warme weer naar de bioscopen te gaan. “Keep cool vandaag… en lekker naar de film vanavond.

Foto: Instagram
25 Reacties op “Daphne Deckers verhult onvoldoende voor nieuwe film”


 1. Paul

  Typisch omlaag gevallen ex RTL Boulevard BN’er diva gedrag.

 2. Yvonne

  Allemaal naar de reacties daar om de lezers duidelijk te maken dat ze een slechte film promoot.

 3. Dartsfan

  5,9 is toch gewoon voldoende? Afgerond een 6

 4. Dries Roel Vink

  Een 5 is onvoldoende en een 6 is voldoende. Een 5,9 is dus net geen voldoende en dus onvoldoende … Afgerond naar boven is het een magere voldoende … Who cares …

 5. Turbo Henk

  Een onvoldoende scoor je met een cijfer lager dan 5,5 maar dat deze film bagger is mag duidelijk zijn. Wederom geen Oscar voor Daphne.

 6. Albert Verhinderd

  Oscarmateriaal

 7. Annemieke

  Daphne Deckers is voor mij een voorbeeld van een zielige oude vrouw met een te strak nep gezicht. Als ze praat beweegt nog net haar mond. mens wordt volwassen en accepteer dat je ouder wordt.

 8. Stanislav

  Dan laat je jezelf toch wel kennen lol

 9. idioot

  5.5 is afgerond een voldoende. een 5.9 is dus een dikke voldoende

 10. Kriss Kattenpis

  Dit zegt toch alles over iemand.
  Nee hoor bij ons gaat het fantastisch! We hebben nooit ruzie thuis.

 11. Mark

  Zowel op 1 als 2 staan dus trollen.

  Ik hoef ‘m trouwens niet te zien. Is idd 13 in dozijn. Komt elke maand wel een NL romcom uit. Zullen er nou echt van die domme mutsen in NL zijn die daar massaal naar toe gaan om lekker bij weg te soppen? Ik geloof haast van wel want anders zouden er niet zoveel gemaakt worden. Ondertussen is zo’n 905 van de NL films die per jaar uitkomen een romcom met wat vage soap figuren.

 12. Whitedog

  Volgens mij heeft de schrijver van het stuk zelf nooit op school gezeten, vanaf een 5.5 is het uinderdaad, zoals boven ook al gezegd werd, een voldoende.

  Neemt niet weg dat de film een laag cijfer krijgt, maar wat wil je, Daphne is natuurlijk geen echte schrijfster, maar een omhooggevallen middelmatig modelletje, wat toevallig met een beroemdheid getrouwd is.

 13. Britt Scholte Lover

  Daphne Deckers is een oude vrouw die probeert er leuk uit te zien, maar niet lukt

 14. Tim

  De film kreeg overal maar 1 ster ratings. Helemaal kapot geschreven in de kranten…komen ze met een 5.9 nog goed weg op IMDB.

 15. Harry

  Het is heel simpel:

  Als we mevrouw Deckers

  serieus gaan nemen, dan

  mogen we ook niet meer

  zo moeilijk doen om de

  grapjes van de heer Derksen

  want anders maken we ons-

  zelf wel héél ongeloofwaardig…

 16. Huismaker

  Wat heeft zij voor ons land betekend ?

 17. Kwebbeldick

  Richard Krajicek moet gewoon doen zoals Rowan Atkinson. Z’n uitgedroogde vaatdoek inruilen voor een nieuw sappig sponsje.

 18. Samantha

  Nog net een voldoende, volgens mij is 5,5 al een voldoende.

  Volgens IMDb wordt Shinchan in Nederland zelfs 15 jaar na de nieuwste aflevering nog steeds enorm gewaardeerd. Waarom geen enkele Nederlandse zender zich nog wil wagen aan nieuwe afleveringen vraag ik mij af, die waren in 2006 waarschijnlijk net zulke grote watjes als dat ze nu zijn bij de ‘zwartepietendiscussie’. Ook toen werd Shinchan bekritiseerd door een kleine groep activisten waarvan het onbekend is of dat dezelfde groep is die nu Zwarte Piet bekritiseerd (of beter gezegd onterecht bejegend).

 19. arie

  Deckers, een hopeloos oud fotomodel , die heftig probeert op allerlei wijze maar de aandacht te blijven trekken, waarvan ze niet zonder kan.
  Een leuk fotomodel ( geweest – ze kan nu niet meer van jonge meiden winnen, net zoals Doutzen Kroes die ook “over the hill “is ) en nog veel erger Deckers denkt dat ze literair iets voorstelt en dat ze “kan schrijven”.
  Haar film is ook een grote flop. Gemaakt via subsidiegeld, vraag ik me af ?

 20. fintech

  5,5 is een D66-voldoende. Ach gos, wat zielug. Hier, heb je toch een voldoende. Zesjes-mentaliteit levert Hugo de Jonges op. Op mijn school en universiteit was het gewoon een 5.

 21. Arie

  Ach, iedereen doet het zo als Daphne nu doet. Je zelf net iets beter neerzetten dan je werkelijk bent.
  Ze speelt in de film dus moet ze de film promoten dat kan nou eenmaal niet met recensies van de film of met quotes uit een recensie “Daphne stijgt boven haarzelf uit in deze verder povere speelfilm”.
  Dus maakt ze een screenshot van imdb. Als ze vooruit had gedacht dan had ze dat screenshotje eerder gemaakt aangezien nieuwe films vlak na release een ruimere voldoende op imdb halen.

 22. Gr.

  Hopeloos ouderwets aandoende trailer. Lijkt mij vrouwonvriendelijke film.

 23. Frank

  @ Samantha: Shinchan ís leuk ;)

 24. Ronnie

  Het maakt helemaal geen ene reet uit wat het rapportcijfer van zo’n film is. Vrouwen willen dit zien… En de film was inderdaad de beste bezochte film voor volwassenen van het moment. Daar heeft een rapportcijfer dan toch niks mee te maken?

 25. Lies

  @Ronnie: Vrouwen willen dit zien? De trailer is al niet doorheen te komen. De meest bezochte film voor volwassenen op dit moment? Wow….

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.