Dries heeft dwangneurose: ‘Ik móet Harry Mens kijken’

Geplaatst op do 13 aug 2020 om 13:45

De muzikale treurwilg Dries Roelvink heeft last van dwangneuroses. Eén daarvan is dat hij op zondagochtend móet kijken naar de gesponsorde talkshow van Harry Mens. Dat vertelt hij in de Villamedia. Dries is een beetje de Matthijs van Nieuwkerk van de muziek: heeft ook allemaal eigenaardigheden. “Aan vaste rituelen hou ik me vast. Als ik een ambulance zie dan tik ik onder mijn voet en op mijn hoofd. Dat betekent dat je nooit in een ambulance terecht komt“, legt hij uit.

En wat nog meer? “Ik moet van mezelf zes keer per week naar de sportschool, en ik moet van mezelf vijf keer in de week hardlopen. Een rondje van zes kilometer.”

Dan is Harry Mens aan de beurt. “Op zondag moet ik naar Harry Mens kijken. Dat is ook een dwangneurose. Ik ontbijt en draai de televisie naar me toe. Mijn vrouw zegt dan: ‘Waarom kijk je naar die saaie man?’

Zelf vindt Dries het programma Business Class wél leuke televisie. “Het is een toneelstuk. Theater. Prachtig. Midden in een gesprek afbreken en zeggen: ‘We gaan nu naar de keuken. Die meneer betaalt 10.000 euro.’

Verder houdt hij zich vooral met zichzelf bezig. “Het gaat altijd maar om mij. Ik ben Dries. Ik kan zingen, ik moet een column schrijven, ik kan goed koken, ik, ik, ik. Ik. Je hebt altijd maar dat applaus nodig.”

Lees ook: Dries Roelvink verkiest tv-aandacht boven familie (maandag)

Foto: RTL
42 Reacties op “Dries heeft dwangneurose: ‘Ik móet Harry Mens kijken’”


 1. Ap

  Die is niet goed hoor,doet de uitspraken van Rene v/d Gijp hij is helemaal gek van zich zelf,overdreven gedoe,geen aandacht meer aan schenken,wat een idioot.

 2. Bart

  Een ander vast ritueel van Dries is dat hij iedere avond een krat bier wegtikt. Vandaar die steeds roder wordende neus.

 3. OMG!

  Tik op je voet en op je hoofd en je komt nooit in een ambulance terecht.
  Wat een goeie tip!

 4. GMO

  Goed lezen OMG! Niet op je voet maar onder je voet een tik geven, anders helpt het niet.

 5. MediaPrak

  Ik mag er ook graag naar kijken. Acht sneue mannen proberen wekelijks MKB’ers in ruste hun spaargeld af te troggelen. Dochter Mens minirok, hoge hakken en Plopkap in kleur van haar outfit op een drassig weilandje portocabins (oh sorry chalet) staat aan te smeren. Nieuwe vorm van time-sharing. Staat zo’n ‘Schitteren Park’ er vijf jaar en komen de serieuze onderhoudskosten, dan trekt de projectontwikkelaar zich terug en zit je daar’ gezellig’ tussen de Poolse, Bulgaarse en Roemeense seizoenarbeiders. Tja en dan komt mw Mens niet.

 6. Wendy's dealertje

  Of het is gewoon een psychiatrische stoornis.

 7. Ome Cor

  De enige hit die ik ken van Dries is…… ‘alle duiven op de Dam, sjalalalie, sjalalalaaa..’. Wat? Is die niet van hem? Danneh dinges, dat ander nummer ….. eh kom zeg us.

 8. Danny

  Nu weet ik het zeker.

  Deze Roelvink spoort niet. Zijn zoons hebben het dus niet van de buurman. Het zijn echt zijn zoons.

 9. Claude

  Zijn dit pogingen om de negatieve storm over Dave af te leiden en om te leiden naar hemzelf? Dat doet hij dan wel raar. En ja, egocentrisch is hij zeker. Net als die kutzoons van hem.

 10. WEST*

  LAATSTE NIEWZ HALLO HALLO HIER VOLGT EEN DIENSTMEDEDEING

  ZWAAR VERLIEZ VOOR ER TE EL DAT GAAT NIET GOT HOOR ! 93% NAAR BENEE GEDUIKELT IN HET EERSTE HALFJAAR

  NOU IK BEN NIET CONTENT NU KRIJG IN BIJNA GEEN SENT

 11. ZeerNetteDame

  Lastig, een narcistische vader. Kijk wat er van zijn kroost is geworden. Ja, ze zijn bekend en hebben wat geld. Maar ze zijn dommer dan een stoeptegel, hebben geen moreel compas, drinken zich te pletter en doen minderjarigen.

 12. Arie

  Dries heeft smaak. Harry Mens is vast en zeker de slechtste interviewer op de Nederlandse tv maar maakt ook het enige gesponsorde programma dat kijkenswaardig is.
  Vergelijk Business Class maar eens met Truckend Nederland of Bouwend Nederland, Innoverend Nederland. Naar deze laatste programma’s kijken zelfs de werknemers van de onderneming die betaald voor een reclame uiting niet.

 13. j

  @zeernettedame,

  Dave is een regelrechte crimineel. En dat bevestigd hij in elke uiting die weer in de media komt.

 14. Pieter

  Zielig zo een mannetje als Dries.
  En die twee zoontjes van hen hebben hetzelfde DNA waarschijnlijk. Dat verklaart een hoop.

 15. Jan de 💩

  Teletubbie Dries geeft weer een inkijk in zijn ongekend interessante persoonlijkheid .

 16. Guttegut

  Krijgt MC betaald per ieder kut artikeltje wat geschreven wordt over Dries en zijn debiele kinderen??

 17. Bears’den

  Waarom wordt dit niet opgepakt door de MSM??
  Misschien te gevoelig??

  Wat is de media toch een laf stelletje deug-mensen bij elkaar!

  https://www.linda.nl/meiden/mounir-op-straat-gezet-homoseksueel/

 18. Arie B

  Gisteren keek ik stom genoeg boulevard. Dries die politici ging interviewen. Weer afgezet.

 19. Flauwe Kul

  Ik heb ook een tic.

  Zodra ik Dries op de tv zie dan moet ik zappen! ☺

 20. tim

  dit is absoluut het grootste nueuws dat ooit op deze site is gebracht. GRANDIOOS

 21. Bianca

  En ik wil met die vette varkenskop van me dagelijks in het nieuws zien te komen.
  Wat een engerd die Dries.

 22. Joe Banana

  Dries wil liever niet in een ambulance terecht komen. Daarvoor heeft hij een ritueel ontwikkeld, het lijkt me dan ook raadzaam om een autorit met zijn zoon Dave achter het stuur te weigeren.

 23. Magnus Dickendorfer

  Ik mag Dries wel. Hij is gewoon goudeerlijk. Er moet alleen iemand bij hem staan en zeggen dat hij sommige dingen beter voor zichzelf kan houden. Maar verder is Dries een prima kerel.

 24. Tante saar

  Sjonge jonge,wat een negativiteit weer ,laat die man kijken wat ie wil, hoeveel halve garen kijken naar niks zeggende programma’s die totaal geen inhoud hebben, en waar figuren in rondlopen die eigenlijk tegen zichzelf in bescherming genomen moeten worden,omdat ze compleet van t padje zijn, is Lil kleine zo,n groot licht dan als je briefjes van 500 euro op t podium verbrand? En zo lopen er nog tientallen niks zeggende zgn “artiesten” rond die werkelijk te dom zijn om zelf te schijten.

 25. Ikke

  Die spoort echt niet, de appel valt niet ver van de boom, zie je aan zijn zoontjes, zijn net zo idioot

 26. Pierre Cul

  Gelukkig heb ik maar 1 dwangneurose. Ik laat om de paar jaar mijn tanden bijslijpen in Turkije. Ik hoef het zelfs niet te betalen!

 27. Garry glamour

  Dries heeft de dwang zich belachelijk te maken .
  Een dwangneurose is heel wat anders , Dries .
  Dwang heeft niets met aandacht te maken , jezelf voor l*l zetten , daar is nog geen naam voor gevonden .
  Helaas hebben je zoons de zelfde aandoening .

 28. Blokkie

  Kan die niet eens met z’n zoon een autoritje maken? Wie weet waar het toe leidt….

 29. Koos Uitgeest

  Hortensia staat pasta voor Dries te koken, Dries moet nog 88 oefeningen in basic fit , Zoonlief rijdt met zijn nieuwe step naar zijn nieuwe oude vriendin in Aalsmeer en gaan een diepte gesprek aan over poezieplaatjes in de toekomst. En waar is Donny dan ? Donny heeft zojuist de pleister van zijn neus afgedaan vanwege de gezondsheidsproblemen met zijn neus niet omdat het plastisch moest hoor en zit nu zijn huidige vriendin af te likken… Morgen gaan we verder met deze familie.

 30. Van Lotje

  “Als ik een ambulance zie dan tik ik onder mijn voet en op mijn hoofd. Dat betekent dat je nooit in een ambulance terecht komt“,

  Ik doe het zelf net andersom. Eerst hoofd en dan voet. Dan kom je nooit in een ambulance terecht, zelfs niet ondersteboven.

 31. Jordao

  Labiel persoon

 32. Mark Rutte

  Morgenavond om 20.00 uur allemaal vijf minuten klappen voor Dries.

 33. Iemand

  Ik pis ’s nachts een plasemmer vol, ruik er even aan en kieper hem leeg boven mijn hoofd. Dit zorgt ervoor dat ik nooit in de zeik word genomen.

 34. 😷Paulus

  😷Dries is een top gozer, alleen zoontje lief bezorgt hem hoofdpijn. Er is iets duidelijk misgegaan in de opvoeding. Papa Dries mag het elke keer weer recht praten in de media.

 35. Winterklaar

  Dries. Ik zeg preventief ruimen.

 36. Mien uit Assen

  En hij móet op een trekhaak gaan zitten als hij er een ziet.

 37. Swarte Sjaak

  Hij is niet de enige hoor, ken er nog één: Gijp. Snap zelf niet zo goed waarom, maar ieder zijn eigen smaak uiteraard.

 38. Rotterdammer

  First class tokkie. Zo dom als het achtereind van een varken….met zijn roze plofkop lijkt hij daar trouwens wel op…

 39. Teuntje

  Hij heeft wel meer neuroses de narcist

 40. Bart TV man

  Dries moet Harry maar op z’n hondjes een beurt geven lijkt mij.

 41. Jan.s

  Dries als je weer gaat hardlopen doe mij een plezier en loop bij scheveningen over de grens
  Ik heb een vraag zoek jij MC op , of zoekt MC jou op ,Een van de twee moet toch gek zijn ,wat een bagger elke dag

 42. Dorine

  Het publiek heeft allemaal wachtenden voor zich. Wachtenden die nog steeds wachten op fatsoenlijke en goede programma’s!
  Wachten tot eindelijk al die herhalingen voorbij zijn, wachten tot al die niet functionerende zogenaamde presentatoren weer terug mogen in hun oorspronkelijke functies.
  Wachten tot het putje met troep doorloopt.
  Dat is wachten meneer de directeur en dát wachten duurt al veel en veel te lang. Tot het niet meer hoeft.
  Het meisje bij de Bijenkorf functioneerde in uw beleving niet goed, maar tot nu toe blijft SBS onder uw leiding hopeloos achter in prestatie. Hoe zit het dan eigenlijk met uw functioneren!?

  En oh ja…….goede service past iedereen voor kleine kadootjes en grote kadootjes.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.