Diederik Jekel na maanden les lezen: geeft hand op tv

Als de Ab Osterhaus van RTL 4 leest Diederik Jekel de kijker al maanden de les over het coronavirus. Hij sprak er in de lente schande van als het weer eens ergens iets te druk werd en nu is het zijn missie geworden om influencers als Dave Roelvink te onderwijzen over de coronaregels. De belangrijkste regel die er nu bij iedereen zo’n beetje ingebakken zit is: géén handen meer schudden. Vijf maanden na de invoering van die regel ging Diederik gisteren de fout in op live televisie.

Diederik en collega Eddy Zoëy kwamen tijdens een schijtlollig item over zwembroeken achter de RTL Boulevard-desk vandaan om hun eigen shorts te tonen. “Qua print is het allebei schot in de roos“, merkte flopmodedeskundige Arno Kantelberg op.

Dat complimentje van Arno was reden voor Eddy om Diederik de hand te reiken en die vervolgens te schudden. Diederik accepteerde die hand en schudde hem terug.

Inmiddels heeft Diederik daar heel erg spijt van, laat hij weten op Twitter. “Sorry we hadden onze handen gedesinfecteerd, maar heat of the chaotic moment“, zegt hij.

Hij stond er gewoon eventjes niet bij stil. “Maar niet ok!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen