Diederik Jekel: ‘Ik zorgde voor verwarring bij BLVD’

Diederik Jekel heeft RTL Boulevard afgelopen weekend voor de laatste keer gepresenteerd. Hij zal vanaf nu alleen nog te zien zijn als deskundige van de showrubriek, zoals al eerder bekend werd. Dat heeft hij laten weten op Twitter. Het was volgens Diederik verwarrend voor de kijker dat hij af en toe als presentator en af en toe als deskundige te zien was. “Het is duidelijker voor het programma als ik niet steeds wissel van expert naar presentator“, aldus de wetenschapsjournalist.

Zelf vond Diederik beide ‘onwijs leuk’, laat hij weten. “Het team bestaat uit heel fijne mensen. Ik leer er veel van als tv-maker en het is superleuk om te doen. What’s not to love!

Helemaal weg bij Boulevard, gaat hij dus niet. “Ik blijf dus gewoon als expert aantreden hoor!

Diederik vindt Boulevard een programma dat het goede voorbeeld geeft. Hij wijst erop dat hij afgelopen weekend tussen allemaal vrouwen stond in de studio. “Kijk bij sommige programma’s gebeurt het heel soms (helaas heel soms) wel eens dat je als man in de minderheid staat. Waar je omringd wordt door een topsporter, topadvocaat, topjournalist en een topanchorwoman.

Tot slot: waar komt toch al die gewelde kleding vandaan die hij draagt in Boulevard? “Mijn kleding komt altijd van de superfijne Hanna Suurland Styling en dat mag ook wel gezegd worden!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen